Audi 80 od dziadka, 1987r. 1.8s, 124500km
Gratuluje fajna sztuka takich już niema.
1.8 SF fajny silnik zrobiłem taką 40 tyś km i nic się nie działo, a nikt nie wie jaki był faktyczny przebieg.
Jedynie co to gaźnik KEIHIN2 mi sprawiał początkowe problemy ale to raczej pozostałości po poprzednich właścicielach trochę walki i chodziła idealnie,.
1.8 SF fajny silnik zrobiłem taką 40 tyś km i nic się nie działo, a nikt nie wie jaki był faktyczny przebieg.
Jedynie co to gaźnik KEIHIN2 mi sprawiał początkowe problemy ale to raczej pozostałości po poprzednich właścicielach trochę walki i chodziła idealnie,.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Ostatnio wbiłem 125000km.
Ja myślę, że zostawię ją tak jak jest - na ładnych, naprawdę, kołpakach - raczej na pewno nie przewiduję żadnych alumfeglów itd. Ma być oryginał. Oprócz drzwi prawy tył lakier jest oryginał.
Naprawdę fajnie się tym jedzie, niewytłuczone zawieszenie
Mimo że jest miękkie, to w zakrętach trzyma się bardzo dobrze - to zawsze podobało mi się w 80-tkach b3 - niby miękkie, a przewidywalne.
Mimo wszystko, ceny benzyny są jakie są, i kilometry tłukę cygarem - te to nie ma oddechu i jeździ prawie że bez odpoczynku, a na dodatek bezawaryjnie
A tym to można zrobić 50km na tydzień w ładną pogodę <ok>
Ja myślę, że zostawię ją tak jak jest - na ładnych, naprawdę, kołpakach - raczej na pewno nie przewiduję żadnych alumfeglów itd. Ma być oryginał. Oprócz drzwi prawy tył lakier jest oryginał.
Naprawdę fajnie się tym jedzie, niewytłuczone zawieszenie
Mimo że jest miękkie, to w zakrętach trzyma się bardzo dobrze - to zawsze podobało mi się w 80-tkach b3 - niby miękkie, a przewidywalne.
Mimo wszystko, ceny benzyny są jakie są, i kilometry tłukę cygarem - te to nie ma oddechu i jeździ prawie że bez odpoczynku, a na dodatek bezawaryjnie
A tym to można zrobić 50km na tydzień w ładną pogodę <ok>
Jako że rozbiłem 3 tyg. temu na amen swoje cygaro, a docelowo ma być cygaro tak czy siak, B3 idzie (nie)stety pod młotek. Chciałbym, żeby auto zostało w klubie, dlatego nie wystawiam go nigdzie po aukcjach itd.
Rozrząd był wymieniany przy 124300km.
Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany, proszę o kontakt tel. 516-983-338.
Tydzień temu byłem autem za Radomiem, zrobiłem 1400km bez żadnego "ale".
Rozrząd był wymieniany przy 124300km.
Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany, proszę o kontakt tel. 516-983-338.
Tydzień temu byłem autem za Radomiem, zrobiłem 1400km bez żadnego "ale".
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: