A to mój wózek
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
A to mój wózek
Moze foto nie najlepsze ale zawsze. Za jakiś czas jeszcze kilka fotek dodam w lepszej jakości i po wykończeniu już na cacy
Ostatnio zmieniony 07 lut 2007, 20:26 przez Maniek mechanik, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Podeślij mi fotki na maila to umieszcze w galerii na stronce http://audicoupe.sol.pl
No i postaraj się o oryginalny przód, bo ten z 80tki nie pasuję
No i postaraj się o oryginalny przód, bo ten z 80tki nie pasuję
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
Tak . Położyłem nowy lakier zrobiłem zawieszenie. Kupiona była bo małym dzwonku przodem . Na foto z podpisu są lampy z B2 81' bo takie akurat miałem pod ręka w czasie remontu. Aktualnie Przód z przejściówki 85' to samo elektryka i kokpit bo poprzednik to chyba był granatem od wideł oderwany. Doprowadzam auto do stanu używalności, Ogólnie już jeździ ale trochę kosmetyki zostało. LPG poszło w niepamięć teraz tylko Pb 95. Delikatnie zaakcentowany styl sportowego wydechu. Tłumik końcowy Mugen. Jakieś dokładki do progów oczywiście scalone z karoserią na gładko. Teraz pracuję nad wnętrzem. Zamieszczę fotki po wszystkim.
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
Jak dorwę dobrego cyfraka to porobie fotki.jmm pisze:Podeślij mi fotki na maila to umieszcze w galerii na stronce http://audicoupe.sol.pl
No wiesz gdybym miał to na pewno był założył. Póki co jest ten. Poluję na szerokie zderzaki i kompletny przód z pełnymi reflektorami. Ale to może kiedyś.jmm pisze:No i postaraj się o oryginalny przód, bo ten z 80tki nie pasuję