Sedan 8C Gomera Perleffekt.
Witam ponownie.
Nie było mnie w temacie już jakiś czas. Głównie przez to, że Audi robię mniej kilometrów niż kiedyś i mało czasu poświęcam teraz b4.
Ogólnie to leję paliwo i jeżdżę jak trzeba.
Ale...
Został wymieniony olej przy przebiegu 310tys km (tydzień temu)
I zamontowałem w końcu obrotomierz od Tomka666, który początkowo nie działał ale po wymianie całego licznika po za prędkościomierzem i obrotomierzem odżył <ok>
Pomalowałem dół zderzaka ponownie na czarno bo miałem mała przygodę z betonowym murkiem w marcu.
I robiłem coś tam w zawiasie, ale już nie pamiętam konkretnie co. Wiem, że graty lemfordera teraz tylko kupuję
Do zrobienia mam:
-sprzęgło [sachs] <-- kupione
-uszczelka pod głowicą [erling] <-- kupione
-maglownica [ori w bdb stanie] <--kupiona dzięki wielkie dla Tomka666 <ok>
-wyświetlacz temp zewnętrznej <-- mam komplet ori i zabrałem się za to dzisiaj ale coś nie działa
-amortyzatory komplet <-- nie kupiłem i nie mam pojęcia kiedy kupie bo na nic się nie mogę zdecydować
3 dość biedne zdjęcia, ale zawsze :mrgreen:
Dnia 09.09.2015r Pożegnałem się z moim Audi. Mam nadzieję , że poszła w dobre ręce.
Po ponad 3 latach i 100tys km-ów został sentyment i wspomnienia.
Początkowo miało być A6 Allroad, rozbite A4 B6 avant, oglądałem też Passata B5 fl w sedanie.
Rano sprzedałem 80-tkę a wieczorem wróciłem już nowym autem.
Mianowicie:
Skoda Octavia I kombi lift
Rok prod. 2001r
Przebieg 320 000 udokumentowanego przebiegu od nowości w Polsce
Silnik 1.9 ATD seria miała 101KM teraz ma 131KM i 304Nm potwierdzone wykresem z hamowni
Napęd 6-cio biegowa manualna skrzynia i napęd Haldex 4x4
Climatronic, szyber, el. lusterka, el. szyby, MFA i jakieś inne pierdoły.
Nie było mnie w temacie już jakiś czas. Głównie przez to, że Audi robię mniej kilometrów niż kiedyś i mało czasu poświęcam teraz b4.
Ogólnie to leję paliwo i jeżdżę jak trzeba.
Ale...
Został wymieniony olej przy przebiegu 310tys km (tydzień temu)
I zamontowałem w końcu obrotomierz od Tomka666, który początkowo nie działał ale po wymianie całego licznika po za prędkościomierzem i obrotomierzem odżył <ok>
Pomalowałem dół zderzaka ponownie na czarno bo miałem mała przygodę z betonowym murkiem w marcu.
I robiłem coś tam w zawiasie, ale już nie pamiętam konkretnie co. Wiem, że graty lemfordera teraz tylko kupuję
Do zrobienia mam:
-sprzęgło [sachs] <-- kupione
-uszczelka pod głowicą [erling] <-- kupione
-maglownica [ori w bdb stanie] <--kupiona dzięki wielkie dla Tomka666 <ok>
-wyświetlacz temp zewnętrznej <-- mam komplet ori i zabrałem się za to dzisiaj ale coś nie działa
-amortyzatory komplet <-- nie kupiłem i nie mam pojęcia kiedy kupie bo na nic się nie mogę zdecydować
3 dość biedne zdjęcia, ale zawsze :mrgreen:
Dnia 09.09.2015r Pożegnałem się z moim Audi. Mam nadzieję , że poszła w dobre ręce.
Po ponad 3 latach i 100tys km-ów został sentyment i wspomnienia.
Początkowo miało być A6 Allroad, rozbite A4 B6 avant, oglądałem też Passata B5 fl w sedanie.
Rano sprzedałem 80-tkę a wieczorem wróciłem już nowym autem.
Mianowicie:
Skoda Octavia I kombi lift
Rok prod. 2001r
Przebieg 320 000 udokumentowanego przebiegu od nowości w Polsce
Silnik 1.9 ATD seria miała 101KM teraz ma 131KM i 304Nm potwierdzone wykresem z hamowni
Napęd 6-cio biegowa manualna skrzynia i napęd Haldex 4x4
Climatronic, szyber, el. lusterka, el. szyby, MFA i jakieś inne pierdoły.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY