[Audi Coupe] Christine OEM+ 20VT
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
z new'sow to silnik nadal nie w komorze, skrzynia również. Silnik dostał wszystkie nowe uszczelniacze, nowy rozrząd i uszczelkę kapy zaworów. W skrzyni wymieniony olej i uszczelniacze półosi. Akumulator poleciał na podłużnice tak jak w V6, zbiorniczek płynu wymieniony na ten z V6. Na połosiach nowe przeguby i osłony. Przekładnia kierownicza po regeneracji, -już w aucie. Dzisiaj wyleciała wiązka silnika ABK...
Koniec końców, końca nie widać :lol: z racji, iż prace przy aucie toczą się wieczorami po pracy, i to tez nie zawsze... Nikt mnie nie goni, a na wariata nie chcę nic robić. Tak więc jeszcze troche;) na szczescie coupe to auto do zabawy, jezdzić mam jest
i przymierzyłem w końcu kólko
[ Dodano: 2015-10-03, 23:42 ]
jakis mały progress jest;)
owiane złą sława posadzenie silnika na poduchach, dodam, że idealne;)
Koniec końców, końca nie widać :lol: z racji, iż prace przy aucie toczą się wieczorami po pracy, i to tez nie zawsze... Nikt mnie nie goni, a na wariata nie chcę nic robić. Tak więc jeszcze troche;) na szczescie coupe to auto do zabawy, jezdzić mam jest
i przymierzyłem w końcu kólko
[ Dodano: 2015-10-03, 23:42 ]
jakis mały progress jest;)
owiane złą sława posadzenie silnika na poduchach, dodam, że idealne;)
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
majstrowanie przy samochodach to moje hobby numer jeden, Audi numer dwa, więc połączone ze sobą sprawia dobrą radoche;)DEDHI pisze:Super mody. Dodatkowe gradki za to, że sam wszystko robisz <ok>
audki pisze:Naprawdę kawał dobrej roboty, jest maszyna, sofcik będzie??
auto bedzie miało nowy wydech, dolot i wydajniejsze wtryski, więc soft wleci na pewno, póki co na fabrycznej sprężarce. Moc zakręci się pewnie w granicach 200KM, co ogarnie fabryczne sprzęgło
Tylko 200 ps??? nie za mało? tyle to ja z klekota wyciągamtopor pisze:majstrowanie przy samochodach to moje hobby numer jeden, Audi numer dwa, więc połączone ze sobą sprawia dobrą radoche;)DEDHI pisze:Super mody. Dodatkowe gradki za to, że sam wszystko robisz <ok>
audki pisze:Naprawdę kawał dobrej roboty, jest maszyna, sofcik będzie??
auto bedzie miało nowy wydech, dolot i wydajniejsze wtryski, więc soft wleci na pewno, póki co na fabrycznej sprężarce. Moc zakręci się pewnie w granicach 200KM, co ogarnie fabryczne sprzęgło