[B4 80 ABK] Audi 80 ABK by Damian80b4ldz na SPRZEDAŻ
-
- Forum Audi 80
AUDI na sprzedaż gdyby był ktoś zainteresowany fajną sztuką to zapraszam
Z ostatnio zrobionych to tylko wyważenie przednich kół i mała kosmetyka
Czyli usuwanie oksydacji , lekkie odświeżenie przodu(maska i 2x przednie błotniki) menzerną 2500 i na koniec 4nano finish ponieważ na te elementy położyłem testowo CarPro CQuartz , reszta auta pojechana na średnio-miękkim padzie ValetPro Achillesem i zabezpieczona Soft99 fusso
Opony Megs Endurance
Nadkola Chemichal Guys Bare Bones
Plastiki zew Kochchemie Nano Magic Plast Care
Felgi i lampy na szybko zabezpieczone Sealantem od AutoGlyma
Srodek
Plastiki na szybko wyczyszczone APC , łącznie z gumami na pedałach i gumą wycieraczki i zabezpieczone dressingiem od Lahegi , oczywiście tez odkurzone , miałem również prać podsufitke ale już zabrakło sił , zrobie to następnym razem
Wklejam fotki
Z ostatnio zrobionych to tylko wyważenie przednich kół i mała kosmetyka
Czyli usuwanie oksydacji , lekkie odświeżenie przodu(maska i 2x przednie błotniki) menzerną 2500 i na koniec 4nano finish ponieważ na te elementy położyłem testowo CarPro CQuartz , reszta auta pojechana na średnio-miękkim padzie ValetPro Achillesem i zabezpieczona Soft99 fusso
Opony Megs Endurance
Nadkola Chemichal Guys Bare Bones
Plastiki zew Kochchemie Nano Magic Plast Care
Felgi i lampy na szybko zabezpieczone Sealantem od AutoGlyma
Srodek
Plastiki na szybko wyczyszczone APC , łącznie z gumami na pedałach i gumą wycieraczki i zabezpieczone dressingiem od Lahegi , oczywiście tez odkurzone , miałem również prać podsufitke ale już zabrakło sił , zrobie to następnym razem
Wklejam fotki
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Dokładnie, jednak ze gdybym miał tylko garaż, Audi by nigdy nie poszła do Żyda, bo nie ma się co oszukiwać ale za kilka, kilkanaście lat tak utrzymane serię będę już naprawdę trochę warte. Szkoda, że nie mam garażu, a również chciałbym juz coś nowszego, mocniejszego i bardziej komfortowego, wiec jest na sprzedaż, cena nie jest mała, lecz do negocjacji, a z drugiej strony ja też świętym Mikołajem nie jestem. Auta mam nadzieje, ze trafi na taką osobę jak ja, która będzie dbała o nią bardziej niż o siebie.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80