Witam!
mam duzy problem...
podjezdzalem pod krazeznik i niestety jedno kolo polecialo za karweznik przez co samochod upadl na kraweznik...zjechalem delikanie jednak po tym zaczelo sie cos dziac ze skrzynia.. stopniowo przy kazdym kolejnym ruchu drązkiem poruszal sie on coraz luzniej ..kolejno biegi nie chcialy wskakiwac az skonczylo sie na tym ze samochod jest na 3biegu drazkiem mozna machac w okolo a on jest calkowicie luzny...
Co sie mogla stac ze skrzynia przez uderzenie o krwaeznik!!!
jak moge zrzucic ten bieg na luz zeby zholowac samochod do mechanika..
pomocy!!!
[b4 coupe 2.0] awaria skrzyni
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Pewnie jest tak jak mowi kolega Julek..... pewnie pierdólka i zapewne wystarczy ci tylko klucz 10tka i po sprawie No ale musialbys sie tylko wcisnac pod auto bo z tego co piszesz to mi najbardziej pasuje tylko rozkręcony łacznik z wybierakiem...tylko strasznie marne dojscie tam jest A w razie jakbys nie mogłtam dojsc kolego to o ile sie nie myle to tylko wystarczy opuscic skrzynke z poduszki a po dokreceniu lacznika podlewarowac ja do gory i z powrotem przykrecic poduszke Szczerze watpie w powazna awarie u Ciebie :mrgreen:
A i jeszcze przed tym zabiegiem jakbys juz lezal pod autem to sprawdz bezposrednio pod lewarkiem ( sruba osemka na klucz 13cie) moze ona sie tylko odkrecila a objaw ten sam
A i jeszcze przed tym zabiegiem jakbys juz lezal pod autem to sprawdz bezposrednio pod lewarkiem ( sruba osemka na klucz 13cie) moze ona sie tylko odkrecila a objaw ten sam