[b4 2.0 ABT] klucz do korka spustowego skrzyni biegow
[b4 2.0 ABT] klucz do korka spustowego skrzyni biegow
potrzebuje klucz do odkrecenia korka spustowego od skrzynie biegow!!
jest to tak zwana gwiazdka 12ramienna o srednicy najprawdopodobniej 16mm z dziurką w srodku...!! ktos ma cos takiego??chyba pytalem juz wszedzie:( i nic!! maja ale bez tej dziurki "na czole klucza":( Rzeszow i okolice!!
jest to tak zwana gwiazdka 12ramienna o srednicy najprawdopodobniej 16mm z dziurką w srodku...!! ktos ma cos takiego??chyba pytalem juz wszedzie:( i nic!! maja ale bez tej dziurki "na czole klucza":( Rzeszow i okolice!!
Ostatnio zmieniony 03 paź 2011, 13:28 przez barteq289, łącznie zmieniany 1 raz.
no wlasnie oto mi chodzi:) wide ze ty tez taki patent robiłeś...cobra pisze:sam nie dorobisz sobie? Weź zwykłą śrubę z główką 16 i wywierć w niej (w główce) dziurę, ewentualnie podszlifuj krawędzie by weszła w gniazdo śruby spustowej, potem wygnij o 90st dorabianą śrubę i nałóż rurkę przedłużającą na gwint... i masz klucz
do telewizora :mrgreen: ale z imbusa :mrgreen:florian pisze:no wlasnie oto mi chodzi:) wide ze ty tez taki patent robiłeś...cobra pisze:sam nie dorobisz sobie? Weź zwykłą śrubę z główką 16 i wywierć w niej (w główce) dziurę, ewentualnie podszlifuj krawędzie by weszła w gniazdo śruby spustowej, potem wygnij o 90st dorabianą śrubę i nałóż rurkę przedłużającą na gwint... i masz klucz
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Tak wiem ale niekiedy a prawie zawsze takie tanie kluczyki lubią sie wyginac ja ostatnio okreciłem kilka ampoli zanim jedna srubke odkreciłem w rowerze a za tym wszystkim stoją ampole z targu za 3zł kompet :mrgreen: z tych tanich firm polecam GS czy cos takiego komplet ampoli kosztuje 10zł a są zarąbiscie twarde