[all quattro] Rodzaje tylnych mostow- oznaczenia
[all quattro] Rodzaje tylnych mostow- oznaczenia
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie oznaczeń tylnych mostów, mianowicie do jakiej skrzyni jaki pasuje most. Jesli ktos ma jakąś wiedze na ten temat to prosze o pomoc. Pozdrawiam
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
etka. i wszystko jasne.
Coś bliżej? niestety nie, bo mi to nie jest potrzebne, ale jak szukałem jaki dyfer z jaką skrzynią, to własnym sumptem w etce bardzo szybko to do znalezienia.
Trzeba jedynie troszkę pogrzebać w niej, ale tylko troszkę. A tutoriala Ci nie napiszę bo mi się nie chce, a materiał obszerny, tak jak ilość skrzyń w b4.
Coś bliżej? niestety nie, bo mi to nie jest potrzebne, ale jak szukałem jaki dyfer z jaką skrzynią, to własnym sumptem w etce bardzo szybko to do znalezienia.
Trzeba jedynie troszkę pogrzebać w niej, ale tylko troszkę. A tutoriala Ci nie napiszę bo mi się nie chce, a materiał obszerny, tak jak ilość skrzyń w b4.
Dzieki Leo, bede próbował chodzi mi konkretnie o 4 rodzaje skrzyń CAC, CBR, CDV, CDX. Wiem ze, do skrzyni CBR(silnik 2,8 aah) przychodzi most CAV i ciekawy jestem jaki jeszcze most bedzie miał takie samo przełożenie główne co skrzynia CBR?
[ Dodano: 2014-02-26, 16:55 ]
Temat zakonczony do skrzyni CBR pasuje tylko jeden dyfer CAV. Przelozenie 35/9 nie ma innego dyfra o takim samym przelozeniu w audi 80.
[ Dodano: 2014-02-26, 16:55 ]
Temat zakonczony do skrzyni CBR pasuje tylko jeden dyfer CAV. Przelozenie 35/9 nie ma innego dyfra o takim samym przelozeniu w audi 80.