Jutro wymieniam olej, dolewam też "Motor-life" (w sklepie 40 zł bez tej pasty, a z pastą 45 zł), więc zdam Wam relację o ew. poprawie działania ABT
Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-10-04, 18:34 ]
Wlałem Mobila i ok. 150 ml Motor-Life . Napewno silnik chodzi ciszej i mam wrażenie, że równiej Jutro z rana na wychłodzonym motorze sprawdzę jak będzie stukało i wydam ostateczny werdykt
[All] Uszlachetniacz do skrzyni biegów
Silnik chodzi napewno ciszej. Jednak po nocce stukanie było takie same... i póki się nie rozgrzała audiolka tak samo świszczała przy dodawaniu gazu. Mimo to myślę, że warto spróbować zalać taki specyfik.
Pozdrawiam
Zmieniałeś olej, czy tylko dolałeś uszlachetniacz? W którym miejscu się go dolewa?wilu8 pisze:skrzynia działa sprawniej i ciszej chyba zakupie drugą flaszke i wleje do silnika
Pozdrawiam
To spróbuj może akurat że coś pomoże,najwyżej stracisz 20zł.jasiekddd pisze:troche z innej beczki ale spytam. mam padniety synchronizator 3 biegu. czy jakbym wlał takie cudo to by cos pomoglo czy mam zbierac na naprwawe? z tego co wiem o tych specyfikach to w mojhej sytuacji nie pomoze...
Ja bym wlał to na twoim miejscu.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: