[B3/B4/8B] Ukryte funkcje AC i BC
gibaj pisze:odgrzeję trochę :mrgreen: medytuję nad AC lub BC i teraz mam pytanie czy samo AC będzie hulać jak dołożę do swojego licznika?mam licznik z benzyny a obrotkiem
czy trzeba ciągnąć kable,podłączać itd?
BC to wiem że trzeba kable ciągnąć do lamp itd itd a jak jest z samym AC?
W BC do lamp, po co ? :roll:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
To do AC trzeba te moduły lamp i sporo podłączania + przepinania kabi z wtyczki MC, BC podłącza się wiele łatwiej bo tylko z zewnątrz trzeba doprowadzić sygnał spalania a reszta to połączenie z manetką.gibaj pisze:BC to wiem że trzeba kable ciągnąć do lamp itd itd a jak jest z samym AC?
A na teście pokazywana ilość paliw zgadza mi się mniej więcej z rzeczywistością.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Witajcie
A czy to możliwe że tym kodowaniem zmieniłem funkcje Autochecka? Dzisiaj rozbierałem zegary i po złożeniu wszystkiego do kupy mam przed napisem OK symbol tej żarówki, zamiast napisu Brems Light. Wcześniej było brems light i to bardziej mi odpowiadało, mozna to zmienić? No i teraz cały czas pali mi się rezerwa, wydaje mi się że paliwa jest jeszcze sporo bo wskaźnik podnosi się
A czy to możliwe że tym kodowaniem zmieniłem funkcje Autochecka? Dzisiaj rozbierałem zegary i po złożeniu wszystkiego do kupy mam przed napisem OK symbol tej żarówki, zamiast napisu Brems Light. Wcześniej było brems light i to bardziej mi odpowiadało, mozna to zmienić? No i teraz cały czas pali mi się rezerwa, wydaje mi się że paliwa jest jeszcze sporo bo wskaźnik podnosi się
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z