Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

80 miesiąca znów ?

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 17 lis 2010, 10:35

kubik pisze:
kokolino1 pisze:jak wiem to potrafią chyba na chwilę obecną Andrzej i Kuba
ale ocochozi <pijak>
A to tylko Tobie dali Kuba :mrgreen: ?

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 17 lis 2010, 19:27

kokolino1 pisze:kubik napisał/a:
kokolino1 napisał/a:
jak wiem to potrafią chyba na chwilę obecną Andrzej i Kuba

ale ocochozi <pijak>

A to tylko Tobie dali Kuba :mrgreen: ?
nie spamować <nunczako>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 17 lis 2010, 19:53

czy ktos młodemu pisal cos mniej wiecej jak sprawa wyglada :?:

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 17 lis 2010, 20:26

no jeszcze nie, ale zaraz to zrobię niech mi przedstawi swój projekt regulaminu.

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 20 lis 2010, 12:14

Koledzy bo listopad się kończy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 20 lis 2010, 12:18

Młody sie cos odzywal czy mu przeszło :?:
Ja to czekam co reszta w temacie powie, tyko spokojnie nie pchajcie sie, pojedynczo :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 20 lis 2010, 12:22

Młody się odezwał i tylko czeka na znak. <ok>

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 20 lis 2010, 15:45

Jestem Za.

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 20 lis 2010, 18:16

§1
Uczestnikami konkursu mogą być wyłącznie zarejestrowani użytkownicy forum audi80.pl

§2
Do 10 dnia każdego miesiąca klubowicze zgłaszają chęć udziału w konkursie w dziale "80tka miesiąca" w wątku "80tka miesiąca (miesiąc) ".

W tym temacie, zgłaszający ( biorący udział ) :
* wkleja tylko i wyłącznie jedna miniaturke zdjecia po kliknieciu na która otworzy sie zdjęcie o min rozdzielczości 1280x1024 pikseli, mniejsze zdjęcie zostaje usunięte (polecamy www.fotosik.pl lub www.imageshack.us )
* krótki opis samochodu; model, rocznik, pojemność silnika, wersja nadwozia
* link do swojego wątku ( dział "Moje Audi 80" ) gdzie zaprezentowany jest cały samochód wraz z opisem, patrz punkt §5

§3
W każdym miesiącu maksymalna liczba zgłoszeń do konkursu jest ograniczona do 12. Decyduje kolejność zgłoszeń. Wybierany jest tylko jeden samochód - bez podziału na modele, typ nadwozia, wersje silnikowe itp.

§4
Każde zgłoszenie jest sprawdzane pod kątem spełnienia warunków uwzględnionych w §5. Klubowicz, którego zgłoszenie nie spełnia warunków, jest powiadamiany przez prywatną wiadomość. Czas na poprawienie, edycję zgłoszenia to 48 godzin od wysłania prywatnej wiadomości. Po tym czasie zgłoszenie zostaje usunięte.

§5
Warunki przyjęcia zgłoszenia:

zamieszczenie w dziale Moje Audi 80 tematu w którym w pierwszym poście będą zawarte:

- rok produkcji
- model
- wersja nadwozia
- pojemność silnika
- moc
- opis wyposażenia standardowego
- opis ewentualnych przeprowadzonych modyfikacji

W tym samym temacie, również w pierwszym wątku muszą znaleźć się zdjęcia:

- wnętrza samochodu
- przedstawiających przód, tył i bok samochodu

* Zdjęcia należy hostować na dwóch wybranych do tego serwerów np. www.imageshack.us czy www.fotosik.pl

* Na forum wklejamy wyłącznie miniaturki, zabrania się wrzucania pełnego zdjęcia do wątku. Nie więcej niż 10 zdjęć.

oraz

- krótka historia auta
- posiadanie informacji o swoim samochodzie pod avatarem na forum (ustawiane w profilu)

W przypadku, gdy kandydat założył już watek o swoim samochodzie należy go wyedytować i poprawić względem konkursu.

* w innym przypadku zgłoszenie zostanie usunięte.

§6
Głosowanie na 80tkę miesiąca rozpoczyna się 11 dnia każdego miesiąca włącznie w formie ankiety jednokrotnego wyboru. Głosowanie trwa do ostatniego dnia miesiąca włącznie. W wyborze 80tki miesiąca biorą udział wszyscy zainteresowani zabawą klubowicze.
Ankieta bedzie znajdować się w dziale "80tka miesiąca", czas jej trwania ograniczony jest do końca aktualnego miesiąca, po czym zostaje zamknięta, głosy zliczone i ogłoszony zwycięzca.

Zwycięzcy publikowani są w oddzielnym, przyklejonym temacie Pt "Laureaci 80tki miesiąca" w tym samym dziale(widział bym tu bardziej opcje: na koncu tematu z glosowaniem na dany miesiac), oraz na stronie głównej klubu wraz z pełną prezentacją.

§7
Udział w głosowaniu mogą brać tylko użytkownicy zarejestrowani na forum

§8
Jeden samochód może zdobyć tytuł &#8222;80tka miesiąca&#8221; tylko raz w przeciągu roku

§9
W trakcie głosowania na samochód miesiąca zabrania się agitacji ( namawiania ) ! Klubowicz nie przestrzegający §10 zostaje bezterminowo zablokowany w braniu udziału w konkursach klubu audi 80.

§10
Każde głosowanie pozostaje pod ścisłym nadzorem administratorów, moderatorów i działu Sympatyków forum.
Wszelkie nieuczciwe próby zmiany wyniku głosowania, rejestrowanie się pod innymi nickami, etc będzie karane nie tylko usunięciem zgłoszenia, blokadą brania udziału w konkursach, ale również oficjalnym ostrzeżeniem, a w skrajnych przypadkach banicją.

§11
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciagu pierwszych dwoch dni miesiąca następującego po konkursie.
Ogłaszany jest tylko zwycięzca. Drugie i trzecie miejsca nie są przyznawane.

§12
Nagrodami w konkursie są:

Przez następny miesiąc zwycięzca otrzyma tytuł nad avatarem informującą o zwyciężeniu w konkursie "80tka miesiąca".
Auto zwycięzcy zostanie opublikowane w kalendarzu ściennym produkowanym przez Administrację klubu i dostarczanym klubowiczom na początku roku kalendarzowego, gdzie każdy miesiąc to zdjęcia samochodu zwycięzcy (danego miesiąca).

Na koniec roku kalendarzowego ogłaszany będzie konkurs na "80tkę roku" gdzie udział w głosowaniu będą brały tylko i wyłącznie dotychczasowi laureaci konkursu "80tka miesiąca", którzy brali udział w okresie minionego roku kalendarzowego.

"80tka roku" opublikowana zostanie na stronie głównej klubu oraz zostanie wyrózniona na oddzielnej stronie kalendarza w prrzypadku jego produkcji.

Niniejszy regulamin ma zastosowanie zarówno dla konkursu "80tka miesiąca" jak i "80tka roku"

W razie jakichkolwiek pytań, proszę kierować się do Słonik bądź KoralB3

Redakcja zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany regulaminu w dowolnym momencie.

Na Chwilę obecną ja to tak widzę. Jak nie ma sprzeciwów to proponuję aby Adam jako nadzorujący i nowy szef projektu napisał w klubowym o wskrzeszeniu konkursu. <ok>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 21 lis 2010, 11:39

Dobrze jest wg mnie.
Skrobe w klubowym o reaktywacji.
kokolino1, ten regulamin to twoja robota czy mlody to tak ułozyl :?:

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 21 lis 2010, 12:17

Ja to poprawiłem :lol: Młody trochę za bardzo ambicjonalnie podszedł więc mu odpuściłem. <ok>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 21 lis 2010, 12:22

Acha no spoko.
Puszcze mu regulamin na PW niech sie zapozna.

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 21 lis 2010, 12:31

Jedno ale bym dopisal:

§2

* wkleja tylko i wyłącznie jedna miniaturke zdjecia po kliknieciu na która otworzy sie zdjęcie o min rozdzielczości 1280x1024 pikseli, mniejsze zdjęcie zostaje usunięte (polecamy www.fotosik.pl lub www.imageshack.us ). Mile widziane zdjecia w jak najwiekszej rozdzielczoci poniewaz im wieksza rozdzielczosc tym, zdjecie wydrukowane bedzie w lepszej jakosci.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”