spoko zaraz to przemyślimy :mrgreen:Danek pisze:Fakt ale miałem na myśli staż czyli, żeby wziąć udział w konkursie trzeba być zarejestrowanym co najmniej 2-3 miesiące wstecz. Sory za niezbyt precyzyjną wypowiedź.
80tka miesiąca
myśle, że najlepszym rozwiązaniem byłby staż, tak jak Danek proponował 3 miesiące.OGr pisze:Może po prostu ustawić limit ilości postów na 100 i po kłopocie ?
jeśli damy 100 postów to na koniec zrobi się tylko bałagan ponieważ każdy nowy będzie chciał wziąć udział i zacznie się pisanie postów nie na temat... wiece roboty dla adminów oraz moderatorów...
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Nie sądzę aby zaraz taki nawał postów był w związku z tym konkursem. Nie chciałbym jednak również aby było tak iż ktoś się zarejestruje, nie udziela się na forum, odczeka ten 2 czy 3 miesiące i startuje do konkursu ze swoją wypasioną niunią nie mając zielonego pojęcie o tym co tak naprawdę dzieje się na forum. Dla tego ja byłbym jednak za wprowadzeniem jakiegos limitu postów.
to własnie próbowałem Doc`owi wytłumaczyć na gg.OGr pisze:Tak sobie pomyślałem że ten plan ma jedną podstawową wadę.
Powiedzmy że zgłosi się 15 aut pierwszego dnia, które tak naprawdę będę słabe i przeciętne. Drugiego dnia ładniejsze auta nie będą mogły się dostać bo już będzie full i na okładce np marca będziemy mieli zjebane auto.
nic nie poradzimy... w najgorszym wypadku przesuniesz miesiąc do przodu lub do tyłu :lol:
Jak napiszesz w regulaminie że zwycięzca będzie w kalendarzu to raczej trzeba będzie zrobić kalendarz 
A na okładkę mam pomysł na zdjęcie
Jak spotkamy się kiedyś w gronie sympatyków to strzelimy fotki aut ustawionych w półkole na jakimś ładnym tle 
Tak wogóle żeby kalendarz wyszedł tanio to trzeba by go robić teraz na 2009 rok
Drukarnie mają wolne zasoby i można się dogadać
A tak wogóle to czy ktoś z nas jest w stanie zrobić taki kalendarz ? I co najważniejsze, jaka ilość tego kalendarza ?
A na okładkę mam pomysł na zdjęcie
Tak wogóle żeby kalendarz wyszedł tanio to trzeba by go robić teraz na 2009 rok
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie możemy dyskryminować userów i uważać, że ten ma lepszy ten gorszy samochód.
Możemy wprowadzić zasadę ilości postów typu 10 czy 5, nie więcej. Nie mam możliwości dodania restrykcji per czas dołączenia.
Jeśli uważacie, że rzuci się masa ludzi na to, to się mylicie. Wcale nie będzie takiego szaleństwa, więc nie przeginajmy. Poza tym zawsze w kolejnymi miesiącu można dołożyć jakąś tam zmianę.
Możemy wprowadzić zasadę ilości postów typu 10 czy 5, nie więcej. Nie mam możliwości dodania restrykcji per czas dołączenia.
Jeśli uważacie, że rzuci się masa ludzi na to, to się mylicie. Wcale nie będzie takiego szaleństwa, więc nie przeginajmy. Poza tym zawsze w kolejnymi miesiącu można dołożyć jakąś tam zmianę.