Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Deejay nadchodzi.

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 19 gru 2011, 20:12

deejay.ftb pisze:Kokolino, przywroc mi poprosze poprzednia oprawe wizualno-tekstowa konta (wedlug PW ktore wymienilismy pare tygodni temu) i zdejmij uprawnienia dostepu do tej czesci forum.
że jak? :shock:

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 19 gru 2011, 20:13

Podejrzewam, że to ma z tym związek: https://audi80.pl/dziwne-znikniecia- ... t62328.htm

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 19 gru 2011, 20:23

Docowi pewnie przeszkadza, boisz sie konkurencji? Żałosne :!:

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 19 gru 2011, 20:28

Nie wiem o co chodzi ale swoją drogą ciekawe czy autor dostał jakieś wyjaśnienie dot. ewentualnego usunięcia wątku

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Zbyszek
Model: Audi 80 B4
Silnik: 2.0 ABK

Post autor: deejay.ftb » 19 gru 2011, 22:07

pozwolcie ze rozbiore sprawe na czynniki pierwsze:
1. tlo historyczne:
nic to odkrywczego ale niestety chcac utrzymac progres niemal w dowolnej dziedzinie kazdy dociera do etapu w ktorym bez budzetu nie da sie isc dalej. tak tez stalo sie ze mna i stad wzielo sie ogloszenie ktore wyrzucilem dzis rano, bo przeciez nie jestem pracownikiem firmy Audi80.pl zeby prosic kierownika o budzet np. na nowy statyw. nie ukrywam, chcialem zlapac pare groszy zeby choc troche przyspieszyc budowe paru akcesoriow na przyszly sezon, poza tym urywa mi sie mozliwosc przemierzania kraju wszerz i wzdluz wiec niechbym choc na dojazd nie dokladal... takie tam, pobozne zyczenia wicie rozumicie.

2. meritum:
przegladajac forum trafilem na dzial "firmy, uslugi, oferty...' ktoren wydal mi sie najbardziej odpowiedni dla czegos tak nietypowego wiec na nieswiadomce (nie doczytalem regulaminu - wstyd na mnie) wrzucilem tam swoje ogloszenie.

3. reakcja Docenta:
napisal mi PW stawiajace sprawe zerojedynkowo w tonie 'placisz i ogloszenie zostaje albo wypad' (to nie jest doslowny cytat), ani slowa o mozliwosci czy propozycji przerzucenia do 'roznych' w autogieldzie. wybaczciez ale na takie dictum /a zwlaszcza tym tonem Drogi Docencie/ nie szlo zareagowac inaczej niz wyborem opcji 'wypad'. nie robilem, nie robie i nie mam zamiaru robic w tym klubie niczego dla zaslug i splendoru ale skoro wyrozniliscie mnie pagonami sympatyka to takie traktowanie bylo dla mnie conajmniej niezrozumiale.

4. reakcja moja:
prosba o zdjecie pagonow wziela sie stad ze pod linkiem do tego dzialu jest jak byk napisane "prawami dostepu zajmuje sie Doc" ktory tym nieszczesliwym sposobem stal sie przez chwile w moich oczach reprezentantem calej Grupy. otrzymawszy rozjasnienie tematu od Irka, Koko i Kubika bardzo Was za to przepraszam - nie ponioslo mnie i nie strzelilem focha, zwyczajnie opadly mi witki poniewaz gdyz Doc mogl potraktowac mnie nieco inaczej a nie zrobil tego z przyczyn ktorych moge sie tylko domyslac.

mam nadzieje ze dalem rade cos niecos temat rozjasnic tudziez w swietle powyzszych nie dziwi Was tez ze poprosilem Kubika o zamkniecie tematu odnosnie filmu klubowego.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 19 gru 2011, 22:14

Zamknięcie czy usunięcie tematu z filmikiem klubowym? Zaczyna się robić dym, że moderacja nadmiernie kasuje tematy.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Nadwozie: Avant
Kontakt:

Post autor: Doc » 19 gru 2011, 22:34

deejay.ftb pisze:3. reakcja Docenta:
napisal mi PW stawiajace sprawe zerojedynkowo w tonie 'placisz i ogloszenie zostaje albo wypad' (to nie jest doslowny cytat), ani slowa o mozliwosci czy propozycji przerzucenia do 'roznych' w autogieldzie. wybaczciez ale na takie dictum /a zwlaszcza tym tonem Drogi Docencie/ nie szlo zareagowac inaczej niz wyborem opcji 'wypad'. nie robilem, nie robie i nie mam zamiaru robic w tym klubie niczego dla zaslug i splendoru ale skoro wyrozniliscie mnie pagonami sympatyka to takie traktowanie bylo dla mnie conajmniej niezrozumiale.
Dj'u ;-) to był mój błąd. Nigdy nie robię "Płacisz albo wypad". Często nie mam czasu na czytanie forum. Gdybyś wysłał PW lub GG, wszystko jedno co... to bym przesunął temat (ale chciałeś usunąć - no i usunąłem).
Ba, to jeszcze nic... nie wiedziałem, że jesteś w SS :-) i to jest właśnie mój błąd ;-)

Sorry.
FranoF1 pisze:Docowi pewnie przeszkadza, boisz sie konkurencji? Żałosne :!:
To nie jest żałosne i nie chodzi o konkurencje. Forum z "Firmy, usługi, reklamy, oferty" jest potrzebny do firm. Nie ma i nie będzie "Pomóż nam" i skąd niby wsiąść pieniądze na serwer, roota, domeny?

Wysłałem już 40 ofert z różnych firm. (póki co jest cisza - chodzi o temat "Firmy, usługi, reklamy, oferty" i banner)
Po cholerę mi jakieś tematy z gówniarzami na "Firmy, usługi, reklamy, oferty".
Co mam zrobić? Sprzedać audi80.pl ? Nie, nie jestem głupi. Czy mam prosić "pomóż nam?" też nie. Nie gadaj proszę o żenadzie.

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: deejay.ftb » 19 gru 2011, 23:07

Doc pisze:Dj'u ;-) to był mój błąd.
przyznac sie cenna umiejetnoscia jest. szczerze Doceniam, tylko ze jestesmy za zamknietymi drzwiami.
Doc pisze:Nigdy nie robię "Płacisz albo wypad".
no wlasnie zauwazylem i zachodze w glowe czymzem Ci zawinil ze odstapiles od tej zasady
Doc pisze:Często nie mam czasu na czytanie forum.
jak wielu z nas, ale coz to powiedz wnosi do sprawy?
Doc pisze:Gdybyś wysłał PW lub GG, wszystko jedno co... to bym przesunął temat.
gdyby babcia miala wasy... to bylaby dziadkiem. albo babcia z wasami. gdybanie niech pozostanie domena filozofow, czy jak oni sie tam nazywaja.
Doc pisze: Ba, to jeszcze nic... nie wiedziałem, że jesteś w SS :-) i to jest właśnie mój błąd ;-)
a tu pozwolisz ze zacytuje Wieszcza:
Obrazek
zreszta, gdybym nie mial pagonow tezbym sie zdziwil takiemu potraktowaniu.
Doc pisze: Sorry.
abstrahujac od faktu ze nie oczekuje przeprosin - Ty chyba Chlopie zartujesz, po polsku jest zbyt powaznie i nie przechodzi Ci przez klawiature?

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 19 gru 2011, 23:27

deejay.ftb, no dobrze "i'm sorry" hehe ;-)
Dobra, to inaczej... nie jesteś w USA tylko w Markach. Może przejdziemy się do baru? 8-) Ja stawiam!

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: deejay.ftb » 19 gru 2011, 23:42

na spota lepiej przyjedz, stawiac nic nie musisz.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 19 gru 2011, 23:49

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: deejay.ftb » 20 gru 2011, 00:00

probowalem kilkukrotnie zwolac tam ludzi, bez skutku. moze przyjada na jakies nocne bydlowanie jak pojawi sie biale.
poki co sledz watek, najblizszy spot bedzie pewnie jakos w tygodniu miedzy swietami a nowym rokiem w Wesolej, gokarty beda grane.
tu masz watek, dzialaj.
wiem, nie dojechalem na tego spota (mialem wtedy B3) bo szukalem Was od dupy strony pod MediaMarktem a ze swiezy bylem w stolycy to sie oczywiscie pogubilem i pojechalem precz.

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 20 gru 2011, 21:20

Łohohohohho jeden dzien czlowieka nie ma a tu taka awantura przeszla mi koło nosa :mrgreen:

Juz wam przeszło :?: To dobrze :!:
To co jakiś świąteczny śledzik może :mrgreen: :?: <pijaczek> <tance>

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: deejay.ftb » 20 gru 2011, 21:35

nie wiem jak Wy ale ja swiatecznego sledzika odkladam do swiat, dzis natomiast...

Obrazek

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 21 gru 2011, 10:44

Słonik pisze:Łohohohohho jeden dzien czlowieka nie ma a tu taka awantura przeszla mi koło nosa :mrgreen:
Wódki brakło, to przez to.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”