że jak? :shock:deejay.ftb pisze:Kokolino, przywroc mi poprosze poprzednia oprawe wizualno-tekstowa konta (wedlug PW ktore wymienilismy pare tygodni temu) i zdejmij uprawnienia dostepu do tej czesci forum.
Deejay nadchodzi.
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Podejrzewam, że to ma z tym związek: https://audi80.pl/dziwne-znikniecia- ... t62328.htm
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.0 ABK
pozwolcie ze rozbiore sprawe na czynniki pierwsze:
1. tlo historyczne:
nic to odkrywczego ale niestety chcac utrzymac progres niemal w dowolnej dziedzinie kazdy dociera do etapu w ktorym bez budzetu nie da sie isc dalej. tak tez stalo sie ze mna i stad wzielo sie ogloszenie ktore wyrzucilem dzis rano, bo przeciez nie jestem pracownikiem firmy Audi80.pl zeby prosic kierownika o budzet np. na nowy statyw. nie ukrywam, chcialem zlapac pare groszy zeby choc troche przyspieszyc budowe paru akcesoriow na przyszly sezon, poza tym urywa mi sie mozliwosc przemierzania kraju wszerz i wzdluz wiec niechbym choc na dojazd nie dokladal... takie tam, pobozne zyczenia wicie rozumicie.
2. meritum:
przegladajac forum trafilem na dzial "firmy, uslugi, oferty...' ktoren wydal mi sie najbardziej odpowiedni dla czegos tak nietypowego wiec na nieswiadomce (nie doczytalem regulaminu - wstyd na mnie) wrzucilem tam swoje ogloszenie.
3. reakcja Docenta:
napisal mi PW stawiajace sprawe zerojedynkowo w tonie 'placisz i ogloszenie zostaje albo wypad' (to nie jest doslowny cytat), ani slowa o mozliwosci czy propozycji przerzucenia do 'roznych' w autogieldzie. wybaczciez ale na takie dictum /a zwlaszcza tym tonem Drogi Docencie/ nie szlo zareagowac inaczej niz wyborem opcji 'wypad'. nie robilem, nie robie i nie mam zamiaru robic w tym klubie niczego dla zaslug i splendoru ale skoro wyrozniliscie mnie pagonami sympatyka to takie traktowanie bylo dla mnie conajmniej niezrozumiale.
4. reakcja moja:
prosba o zdjecie pagonow wziela sie stad ze pod linkiem do tego dzialu jest jak byk napisane "prawami dostepu zajmuje sie Doc" ktory tym nieszczesliwym sposobem stal sie przez chwile w moich oczach reprezentantem calej Grupy. otrzymawszy rozjasnienie tematu od Irka, Koko i Kubika bardzo Was za to przepraszam - nie ponioslo mnie i nie strzelilem focha, zwyczajnie opadly mi witki poniewaz gdyz Doc mogl potraktowac mnie nieco inaczej a nie zrobil tego z przyczyn ktorych moge sie tylko domyslac.
mam nadzieje ze dalem rade cos niecos temat rozjasnic tudziez w swietle powyzszych nie dziwi Was tez ze poprosilem Kubika o zamkniecie tematu odnosnie filmu klubowego.
1. tlo historyczne:
nic to odkrywczego ale niestety chcac utrzymac progres niemal w dowolnej dziedzinie kazdy dociera do etapu w ktorym bez budzetu nie da sie isc dalej. tak tez stalo sie ze mna i stad wzielo sie ogloszenie ktore wyrzucilem dzis rano, bo przeciez nie jestem pracownikiem firmy Audi80.pl zeby prosic kierownika o budzet np. na nowy statyw. nie ukrywam, chcialem zlapac pare groszy zeby choc troche przyspieszyc budowe paru akcesoriow na przyszly sezon, poza tym urywa mi sie mozliwosc przemierzania kraju wszerz i wzdluz wiec niechbym choc na dojazd nie dokladal... takie tam, pobozne zyczenia wicie rozumicie.
2. meritum:
przegladajac forum trafilem na dzial "firmy, uslugi, oferty...' ktoren wydal mi sie najbardziej odpowiedni dla czegos tak nietypowego wiec na nieswiadomce (nie doczytalem regulaminu - wstyd na mnie) wrzucilem tam swoje ogloszenie.
3. reakcja Docenta:
napisal mi PW stawiajace sprawe zerojedynkowo w tonie 'placisz i ogloszenie zostaje albo wypad' (to nie jest doslowny cytat), ani slowa o mozliwosci czy propozycji przerzucenia do 'roznych' w autogieldzie. wybaczciez ale na takie dictum /a zwlaszcza tym tonem Drogi Docencie/ nie szlo zareagowac inaczej niz wyborem opcji 'wypad'. nie robilem, nie robie i nie mam zamiaru robic w tym klubie niczego dla zaslug i splendoru ale skoro wyrozniliscie mnie pagonami sympatyka to takie traktowanie bylo dla mnie conajmniej niezrozumiale.
4. reakcja moja:
prosba o zdjecie pagonow wziela sie stad ze pod linkiem do tego dzialu jest jak byk napisane "prawami dostepu zajmuje sie Doc" ktory tym nieszczesliwym sposobem stal sie przez chwile w moich oczach reprezentantem calej Grupy. otrzymawszy rozjasnienie tematu od Irka, Koko i Kubika bardzo Was za to przepraszam - nie ponioslo mnie i nie strzelilem focha, zwyczajnie opadly mi witki poniewaz gdyz Doc mogl potraktowac mnie nieco inaczej a nie zrobil tego z przyczyn ktorych moge sie tylko domyslac.
mam nadzieje ze dalem rade cos niecos temat rozjasnic tudziez w swietle powyzszych nie dziwi Was tez ze poprosilem Kubika o zamkniecie tematu odnosnie filmu klubowego.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Kontakt:
Dj'udeejay.ftb pisze:3. reakcja Docenta:
Ba, to jeszcze nic... nie wiedziałem, że jesteś w SS
Sorry.
To nie jest żałosne i nie chodzi o konkurencje. Forum z "Firmy, usługi, reklamy, oferty" jest potrzebny do firm. Nie ma i nie będzie "Pomóż nam" i skąd niby wsiąść pieniądze na serwer, roota, domeny?FranoF1 pisze:Docowi pewnie przeszkadza, boisz sie konkurencji? Żałosne :!:
Wysłałem już 40 ofert z różnych firm. (póki co jest cisza - chodzi o temat "Firmy, usługi, reklamy, oferty" i banner)
Po cholerę mi jakieś tematy z gówniarzami na "Firmy, usługi, reklamy, oferty".
Co mam zrobić? Sprzedać audi80.pl ? Nie, nie jestem głupi. Czy mam prosić "pomóż nam?" też nie. Nie gadaj proszę o żenadzie.
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

przyznac sie cenna umiejetnoscia jest. szczerze Doceniam, tylko ze jestesmy za zamknietymi drzwiami.Doc pisze:Dj'uto był mój błąd.
no wlasnie zauwazylem i zachodze w glowe czymzem Ci zawinil ze odstapiles od tej zasadyDoc pisze:Nigdy nie robię "Płacisz albo wypad".
jak wielu z nas, ale coz to powiedz wnosi do sprawy?Doc pisze:Często nie mam czasu na czytanie forum.
gdyby babcia miala wasy... to bylaby dziadkiem. albo babcia z wasami. gdybanie niech pozostanie domena filozofow, czy jak oni sie tam nazywaja.Doc pisze:Gdybyś wysłał PW lub GG, wszystko jedno co... to bym przesunął temat.
a tu pozwolisz ze zacytuje Wieszcza:Doc pisze: Ba, to jeszcze nic... nie wiedziałem, że jesteś w SSi to jest właśnie mój błąd
![]()

zreszta, gdybym nie mial pagonow tezbym sie zdziwil takiemu potraktowaniu.
abstrahujac od faktu ze nie oczekuje przeprosin - Ty chyba Chlopie zartujesz, po polsku jest zbyt powaznie i nie przechodzi Ci przez klawiature?Doc pisze: Sorry.
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

probowalem kilkukrotnie zwolac tam ludzi, bez skutku. moze przyjada na jakies nocne bydlowanie jak pojawi sie biale.
poki co sledz watek, najblizszy spot bedzie pewnie jakos w tygodniu miedzy swietami a nowym rokiem w Wesolej, gokarty beda grane.
tu masz watek, dzialaj.
poki co sledz watek, najblizszy spot bedzie pewnie jakos w tygodniu miedzy swietami a nowym rokiem w Wesolej, gokarty beda grane.
tu masz watek, dzialaj.
wiem, nie dojechalem na tego spota (mialem wtedy B3) bo szukalem Was od dupy strony pod MediaMarktem a ze swiezy bylem w stolycy to sie oczywiscie pogubilem i pojechalem precz.
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro