geriatria - (Historia)
- Francis1982
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Znów zmiana pracy czy znów picie ? 8-)IC69 pisze:Znowu? :roll:trepek pisze:Pijemy, pracę zmieniam
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co do pracy się nie dziwię... Jakby u mnie robił koleś z kilkoma fakultetami i był mądrzejszy ode mnie to też by.... szukał bardziej "przyjaznego" miejsca pracy. Z różnym skutkiem...
Co do picia.... hmmmmm... Słownik poprawnej polszczyzny nie przewiduje jednoznacznie możliwości połączenia słów "picie" oraz "znowu".... Jak już to powyższe stwierdzenie może narodzić się tylko w jednym miejscu... "Zajęci" userzy już doskonale wiedzą gdzie :roll:
A tak na poważnie to w ile Grześku celujesz? 4 lub 5 z przodu być powinno conajmniej według mnie <ok>
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
:shock:Francis1982 pisze:Co do picia.... hmmmmm... Słownik poprawnej polszczyzny nie przewiduje jednoznacznie możliwości połączenia słów "picie" oraz "znowu".... Jak już to powyższe stwierdzenie może narodzić się tylko w jednym miejscu... "Zajęci" userzy już doskonale wiedzą gdzie :roll:
Kurza twarz...na trzeźwo tego nie ogarniam <pijak>
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ps: Zmianę pracy miałem na myśli.
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Rozwijam się cały czas więc i prace różne się przewijają, w których pracuję :p
W obecnej pracuję od lipca 2014. Jest zapotrzebowanie na programistę C# w amerykańskim oddziale w Polsce firmy zajmującej się projektowaniem konstrukcji stalowych (Prescient) więc idę tam (nie ukrywam, że mam też w tej pracy dwóch znajomych). Do tego opieka medyczna, nauki angielskiego i inny socjal.
Co prawda, na początek wiele zarabiać nie będę ale 4 z przodu będzie, myślę, że za rok dojdzie w okolice 5-6. No ale to dlatego, że muszę się wgryźć w konstrukcje stalowe (poprzednio rozwijałem moduły oprogramowania związanego z fundamentami a więc jak widać, pnę się do góry
) jak i również język C# (bo ze mnie zapalony C++'owiec jest).
A tak to życie powoli leci, od października studia zaoczne II stopnia z informatyki, 23 lipca 2016 ślub :mrgreen: Będzie trepkowa i trepeczki małe (aczkolwiek jeszcze nic w planach nie ma) <ok> Pewnie jakiś drugi (czyt. większy) samochód się przyda.
W obecnej pracuję od lipca 2014. Jest zapotrzebowanie na programistę C# w amerykańskim oddziale w Polsce firmy zajmującej się projektowaniem konstrukcji stalowych (Prescient) więc idę tam (nie ukrywam, że mam też w tej pracy dwóch znajomych). Do tego opieka medyczna, nauki angielskiego i inny socjal.
Co prawda, na początek wiele zarabiać nie będę ale 4 z przodu będzie, myślę, że za rok dojdzie w okolice 5-6. No ale to dlatego, że muszę się wgryźć w konstrukcje stalowe (poprzednio rozwijałem moduły oprogramowania związanego z fundamentami a więc jak widać, pnę się do góry
A tak to życie powoli leci, od października studia zaoczne II stopnia z informatyki, 23 lipca 2016 ślub :mrgreen: Będzie trepkowa i trepeczki małe (aczkolwiek jeszcze nic w planach nie ma) <ok> Pewnie jakiś drugi (czyt. większy) samochód się przyda.
- Francis1982
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- hudy
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Panowie dzięki rządom tych "wspaniałych" polityków z PISu których wybrała większość narodu (bo 18% w wiekszości moherów , chodź nawet nie wiedziałem że aż tyle ich jest) będzie nam się żyło jak w bajce. Będziecie mogli zmieniać prace co miesiąc a pracodawcy będą się o was bili <ok>
Ostatnio zmieniony 10 gru 2015, 19:53 przez hudy, łącznie zmieniany 1 raz.