geriatria - (Historia)
- Francis1982
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Francis1982
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- hudy
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Tiger
tak na rozluźnienie opowiem wam o moim kumplu. Zawsze na imprezach pił różne wynalazki głównie tigera z wódką. Raz mi opowiadał strasznie przejęty
" byłem na imprezie. Kupiłem kolejnego drina z tigerem i jak mnie coś nie walnie, jak nie zaboli. Poczułem straszny ból w klatce piersiowej. Bolało jak by serce czy coś" Ja się pytam no i co się stało? A on " no nic tak się przestraszyłem że zostawiłem tego drina z tigerem i poszedłem kupić drina z sokiem" <ok>
" byłem na imprezie. Kupiłem kolejnego drina z tigerem i jak mnie coś nie walnie, jak nie zaboli. Poczułem straszny ból w klatce piersiowej. Bolało jak by serce czy coś" Ja się pytam no i co się stało? A on " no nic tak się przestraszyłem że zostawiłem tego drina z tigerem i poszedłem kupić drina z sokiem" <ok>
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
trepek, :lol: <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Też mi się kiedyś zdarzyło tak że za hiny nie mogłem trafić w drzwi, widziałem je na wprost a nie wiedzieć czemu szedłem zawsze w bok albo jeden albo drugi. Dziwne bo myślałem jakby trzeźwo ale organizm nie wykonywał takich ruchów jak ja chciałem tylko coś tam po swojemu <ok>
Też mi się kiedyś zdarzyło tak że za hiny nie mogłem trafić w drzwi, widziałem je na wprost a nie wiedzieć czemu szedłem zawsze w bok albo jeden albo drugi. Dziwne bo myślałem jakby trzeźwo ale organizm nie wykonywał takich ruchów jak ja chciałem tylko coś tam po swojemu <ok>
- hudy
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Najbardziej zgubne jest świeże powietrze lub papieros dla osoby nie palącej. W pomieszczeniu pijesz pijesz i jest wszytko ok. Wystarczy wyjść na świeże powietrze - kilka wdechów i nie możesz wrócić z powrotem do stolika <ok>
Teraz też tak robię. Ale 3-4 razy w życiu mi się zdarzyło że nie pamiętałem poprzedniego wieczoru. Jaki wstyd. Nie wiesz co robiłeś i czy możesz znajomym spokojnie w oczy patrzeć :mrgreen: Teraz to mam taki slaby łeb że aż sam się sobie dziwię. Jeszcze kilka lat temu spokojnie wypiłem 12 browarków i nic mi nie było a teraz 4-5 i w łebie się kreci a na drugi dzień głowa boli jak bym co najmniej litra wypił <ok>IC69 pisze:Oj widze, że przy Was to ja jestem cienki Bolek. Staram się kończyć pić, przed utrata kontroli.