Irek stawia
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Nie no, wstałem o 8 rano (obudzili mnie siłą i pokazali WC) ale powiem Wam szczerze, że wolałbym już chyba umrzećKokolino pisze:I dopiero teraz wstaleś :shock: To faktycznie zdrowo pogrzałeś :mrgreen:trepek pisze: 22:00 do wc wstałem i jak widać, na forum zajrzałem po czym spać dalej poszedłem
Co tutaj dużo mówić, robotnicy skończyli wczoraj nam dom ocieplać i tynkować oraz kostkę przed domem układać. Gdzie ja biedny student mogę się równać z murarzem z 30 letnim stażem
Boże, z kim ja tu imprezuje.... :mrgreen: wolę jednak robić za kierowcę, niech innych głowa boli <haha>Kokolino pisze:<haha> Ty się ciesz że porządnej cytrynówki nie próbowałeś nie mówiąc już o konkretnym biopaliwie <lol> nawet godzina nie byłaby Ci potrzebna <haha>trepek pisze:Po godzinie odpadłem... ale dobrze, że nie pili ze szklanek.
Irek, kiedy ja cienki zawodnik jestem! Mnie od samych oparów potrafi szumieć w głowie, a już nie wspomnie o przeczytaniu nalepkiIC69 pisze:Renatko, "jak się weszło między wrony, to trza krakać jak i one". <pijak>Rene pisze:Boże, z kim ja tu imprezuje.... :mrgreen: wolę jednak robić za kierowcę, niech innych głowa boli
Rene, jak Ty czytasz takie bzdury i jeszcze przy tym wąchasz jakieś opary to nic dziwnego, że Cię potem głowa boli <haha> Sorki, nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:Rene pisze:Irek, kiedy ja cienki zawodnik jestem! Mnie od samych oparów potrafi szumieć w głowie, a już nie wspomnie o przeczytaniu nalepkiIC69 pisze:Renatko, "jak się weszło między wrony, to trza krakać jak i one". <pijak>Rene pisze:Boże, z kim ja tu imprezuje.... :mrgreen: wolę jednak robić za kierowcę, niech innych głowa boli
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
a ja ja juz nie pije po wczorajszym <wodka> mam dość ale dużo nie wypiliśmy litr na dwóch
a rano jutro trzeba wstać kupić furę dla kolegi z forum oczywiście nie audi tylko vw golf 4 już parę audiczek oglądaliśmy A3 i A4 i a3 by kupił po moich ogledzinach i podłączeniu kompa sale gosc nie chciał spuścić do 18 tylko 18500 i ani grosza mniej