Karty Rabatowe BiznesTank
Karty Rabatowe BiznesTank
Panowie dziś założyłem sobie kartę na Orlenie BiznesTank. Do tej pory korzystałem z karty jaką miałem z klubu seata i na niej był rabat 8gr na Orlenie i 6gr na Bliskiej. Niestety moją karta z seata była na nr rej który już dawno nie istnienie i za każdym razem musiałem się tłumaczyć na Orlenie czemu tak i się nie raz buchali. No ale nie o tym mowa.
Pomyślałem że można by było zrobić takie karty dla naszego klubu, bo zasada jest prosta im więcej tankujesz tym masz większy rabat.
Teraz powiem słowo o kosztach, wyrobienie jednej karty kosztuje 1zł ale można by było to zrobić że 1zł+wsparcie dla forum(np. 5zł) + koszt wysyłki 5zł (polecony) czyli razem wyszło by 11zł koszt nie jest duży tym bardziej że na forum seata było 15zł (wyrobienie karty kosztowało wtedy 10zł)
Co o tym myślicie :?:
P.S.
oczywiście mógł bym się tym zająć jeśli się na to zdecydujemy.
Pomyślałem że można by było zrobić takie karty dla naszego klubu, bo zasada jest prosta im więcej tankujesz tym masz większy rabat.
Teraz powiem słowo o kosztach, wyrobienie jednej karty kosztuje 1zł ale można by było to zrobić że 1zł+wsparcie dla forum(np. 5zł) + koszt wysyłki 5zł (polecony) czyli razem wyszło by 11zł koszt nie jest duży tym bardziej że na forum seata było 15zł (wyrobienie karty kosztowało wtedy 10zł)
Co o tym myślicie :?:
P.S.
oczywiście mógł bym się tym zająć jeśli się na to zdecydujemy.
Powiem wam jak ja korzystałem z tej karty to był limit minimalny ilości litrów żeby utrzymać rabat chyba 4 gr. na litrze. Teraz podobno tego limitu już nie ma. Fizycznie chodzi im o to żeby u przyciągnąć klienta. Ja osobiście mam to w dupie bo na orlenie jest droższe paliwo po rabacie niż na shelu bez rabatu.
sorki :oops:ysiul, trochę cierpliwości.
tak, na mnietrepek pisze:A można faktury brać na to jeszcze?
teraz startuje się od 4gr na orlanie i każdy 1000l zwiększa rabat o 1grKubik pisze:Powiem wam jak ja korzystałem z tej karty to był limit minimalny ilości litrów żeby utrzymać rabat chyba 4 gr.
no to fakt. Chociaż u mnie ON jest po 5.33 a LPG po 2.29 więc cena jest zachęcającaKubik pisze:Ja osobiście mam to w dupie bo na orlenie jest droższe paliwo po rabacie niż na shelu bez rabatu.