Przed nami konkurs zatytułowany "prowadzę, jestem trzeźwy" lub jak kto woli "prowadzę, nie piję".
Konkurs ten organizuję wraz z radiem internetowym Disco Polo.FM
Dlaczego disco polo ? Ano bo nie RMF. Liczyła się chęć współpracy, uczciwej z fundowaniem nagród.
Radio to ufundowało nagrody, które sa już u mnie. Jest to 5 alkomatów, płyty CD i jakieś drobne gadżety. Alkomaty to nie jakieś breloczki za 10 zł, ale tez nie mega profesjonalne za 400 zł. W przedziale 70-100 zł każdy taki sam ( nowy, pudełko, papiery ).
konkurs będzie wyglądał mniej więcej tak:
Najpierw zajawianie materiałem dźwiękowym, reklamującym nasz klub i konkurs. To był jeden z moich warunków między innymi.
Szykuję pytania, nagrywam je, daję do emisji szefowi tej stacji.
Konkurs będzie trwał 5 dni od pon do piątku.
O danej godzinie lub w małym przedziale godzinowym pojawiać się bedzie pytanie konkursowe. Odpowiedź na nie trzeba będzie napisać na naszym forum. Do tego celu pojawi się dział KONKURS w którym bedą mogli pisać również niezarejestrowani.
W ten sposób zrobimy synergię, zachęcimy do wejścia do nas no i naszym userom damy możliwość wygrania nagród.
Pytania będą stricte motoryzacyjne, a w połowie związane z audi 80, więc nie o dupie maryni.
Rozmawiam jeszcze o terminie startu konkursu. Ten poniedziałek raczej nie, za mało czasu aby zajawić to dobrze. Kolejny to święta, więc mniej userów może być.
Myślę, że optymalny czas to pierwszy poniedzialek po Świętach.
Za konkurs ten nie mam, nie mamy żadnych finansowych korzyści - poza nagrodami dla klubowiczów, konkursowiczów - dodaję, aby oszczędzić nerwów niektórym tu
ps.
zapowiadany wczesniej konkurs z gg, nie wypalił. Nie moglem doprosić się o nagrody mimo wstepnego akceptu, a prosić się wiecej nie zamierzam.