Doc to chyba robi konkurencję dla zlotu AKP w Bydgoszczy :mrgreen: ... ale szczerze mówiąc to szkoda że Wawa dla mnie tak daleko - bo z chęcią bym wpadł :mrgreen:
klekot to stary zamulacz... nawet dołożenie IC by mu nie pomogło... można byłoby boost pina w pompie wtryskowej zeszlifować, ale nie ma sensu się bawić w to, skoro auto stoi na ojca i jego jest własnością...
ja czekam na swoje :mrgreen:
Szkoda gadać, w skrócie - miejscowi specjaliści od kowlastwa artystycznego, bo z mechanikami to nie maja za wiele wspólnego zarżnęli mi silnik i teraz autko jest pod Krakowem na powaznej naprwie
Szkoda gadać, w skrócie - miejscowi specjaliści od kowlastwa artystycznego, bo z mechanikami to nie maja za wiele wspólnego zarżnęli mi silnik i teraz autko jest pod Krakowem na powaznej naprwie
Tiaaaa szkoda słów. Wszytko miało być super itp, a tu się okazuję, ze blok ma progi, że głowica nie ruszona. Juz mi sie nie chce o tym pisac...........
Uuuuu, cholera czy w tym naszym kraju zawsze tak będzie, że jak chcesz mieć coś porządnie zrobione to albo patrz na ręce jednemu z drugim, albo zrób to sam? Kurcze przecież człowiek nie jest w stanie wszystkiego ogarnąć, choćby spuchł :cry: