Podobno jest coś takiego na AKP. Moim zdaniem super sprawa, co myślicie o założeniu takiego działu. Chodzi o to że ktoś gdzieś jedzie i pisze o tym w tym dziale. Na wyznaczonej trasie może zabrać i dostarczyć coś w ramach pomocy klubowej. Wstępnie zgodziłem się żeby założyła temat w dziale klubowe, tylko że na dłuższą metę sam temat zginie.
Kurier Klubowy
Kurier Klubowy
Nasza koleżanka klubowa "zana" pytała mnie na gg czy mamy dział kurier klubowy.
Podobno jest coś takiego na AKP. Moim zdaniem super sprawa, co myślicie o założeniu takiego działu. Chodzi o to że ktoś gdzieś jedzie i pisze o tym w tym dziale. Na wyznaczonej trasie może zabrać i dostarczyć coś w ramach pomocy klubowej. Wstępnie zgodziłem się żeby założyła temat w dziale klubowe, tylko że na dłuższą metę sam temat zginie.
https://audi80.pl/kurier-klubowy-czy ... htm#537054
Raczej nie ma takiej możliwości.ysiul pisze:kubik, a jest taka możliwość żeby user ustyawił sam ile czasu ma być ogłoszenie np. 7dni, 14dni itp :?:
Też o tym myślałem ale "pomógł" działa w drugą stronę.ysiul pisze:O i może jeszcze że jak ktoś kogoś lub coś przewiezie to można dodać komuś "pomógł"
Jak ktoś zakłada temat to tylko on ma możliwość kliknąć pomógł jak ktoś odpowie.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: