Łamanie własnego regulaminu przez DOC'a.
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Jestem bardziej ekonomiczny, po 0.7 mówię pass <ok>luk_OP_Q89 pisze: Po litrze na głowę nie utrzymasz oka i przymkniesz
Jak zakładałem ten temat to byłem już po paru piwkach i stąd moja "impulsywna" reakcja, język zwykły itp. Oczywiście nie miałem tutaj na celu aby ferment wywołać czy coś.
Wiecie jak to jest, znajdzie się kolejny Spaykee i będzie znowu truć dupsko na ogólnym forum, że regulamin regulaminem a "władza" swoje. I ble ble ble... pomyje będą na wszystkich wylane.
DOC jak wystawiasz takie ogłoszenia to nie pisz, że grzecznościowa aukcja
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Czym chata bogata, tym goście rzygają. :mrgreen:Doc pisze: Dobra kupie jeszcze baleron.
Popieram. Oczywiście każdemu z nas może się takie coś zdarzyć, ale starajmy się nie dawać powodów forumowym pieniaczom, do uprawiania swojej polityki.trepek pisze:Wiecie jak to jest, znajdzie się kolejny Spaykee i będzie znowu truć dupsko na ogólnym forum, że regulamin regulaminem a "władza" swoje. I ble ble ble... pomyje będą na wszystkich wylane.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Jak można pić mniej niż flaszkę na łeb? Szkoda siadać do vodki nawetgoldi j51 pisze:nawet
A tak na poważnie to powiem Wam, że wszystko zależy od tego czym się zagryza. Szwagier mnie nauczył co nie co jak pić i jedną z rzeczy, którymi nie wolno zagryzać to chleb, bo fermentuje w brzuchu z vodką i później potrafi zemdlić.
Szyneczka, ogóreczek, pomidorek, grzybek, mięsiste owoce (pomarańcz, banan, winogron), jakiś schabowy, to wszystko lubi się z procentami. Unikać potraw z majonezem
Na drugi dzień na śniadanie żurek bądź kapuśniak albo tradycyjny rosołek i można dalej pić <ok> Te zupy mają wszystko to, co zostaje tracone przy rozkładania alkoholu w ciele.