Moderator Moje Auto
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Słuszna koncepcja, ale niech sie wypowiedzą jeszcze inni i sami zainteresowani prócz Miodka, czy taki układ im odpowiada.grze pisze:Radek, to skoro nikt nie zgłosił zastrzeżeń, to daj uprawnienia moderatora działu Moje Auto Miodkowi i Kubikowi, a Skuciokowi dział "kupujemy Audi" i niech Chłopaki działają
Jeszcze nie. Byłem ciekawy najpierw Waszej opini.Byłbym zapomniał Pytałeś Miodka czy chce w ogóle?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Tylko nie popadajmy w paranoję. Bo jeśli usuniemy wszystkie "ohy" i "ahy" to mało co tam zostanie. Ja jestem za jak najmniejszą ingerencją w działy "użytkowników" a takim działem na pewno jest "nasze auto" i "na każdy temat". Chcą pisać tam o głupotach to niech piszą byle by się mięsem i fekaliami nie obrzucali <ok>Oofol pisze:Dział moje audi to faktycznie jeden wielki spam. Co prawda posty stamtąd się nie naliczają ale nie zaszkodziło by tam zrobić porządku.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Rafał tu się z Toba zgadzam. W sumie po to ten dział, ale niestety ostatnimi czasy wkradło sie tam trochę za dużo chamstwa , wycieczek osobistych i wulgaryzmu.Labiel pisze:Tylko nie popadajmy w paranoję. Bo jeśli usuniemy wszystkie "ohy" i "ahy" to mało co tam zostanie. Ja jestem za jak najmniejszą ingerencją w działy "użytkowników" a takim działem na pewno jest "nasze auto" i "na każdy temat". Chcą pisać tam o głupotach to niech piszą byle by się mięsem i fekaliami nie obrzucali
I to głównie z tym maja koledzy walczyć.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Tu jak najbardziej się z tobą zgodzę. Mają prawo pisać czy coś się nie podoba czy podoba. Ale chamstwo i wycieczki osobiste są niedopuszczalne.kokolino1 pisze:W sumie po to ten dział, ale niestety ostatnimi czasy wkradło sie tam trochę za dużo chamstwa , wycieczek osobistych i wulgaryzmu.
I to głównie z tym maja koledzy walczyć.