Pmmppf pmmfmfż żmppmmfmfp pfmppfpfmpffppffppmffł <zyga> Mmfmfpffmmmpmmm pfmpffffpmppffp pppmmmpmmmmppmfmffżfmmffpffm pffppfpmp pppmmm pfmmmmpmfmfffpppmpppf pppmffmpp fmmpfmppfpmmpffffpęIC69 pisze:Pppmffmpp pppmffmpp, pppmfffmmpmpmff ppfpmpfmpmmmppp pfmmmmpppppffppmmmł, mmfmfpppfć fppmffępmpfmmffpppfśmmfmff mffppmpfmpffmppffpppffppmffmmfffpófpp mmpmffppfpfmmmmpmfmfffppppf pppmffmpp pmmmppfmmfmp ppfmmpmmfmpp.
Mpmffpmffś pfmppfpfmpffmmmfppmffpppffm, mff fmpppf fpp pfmmppłpppffmppm fmmpmpłmmmmpmffpmffmpp.
Ppmppfżmpp mmfppfś pppppffppmppmfmppf ?
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Fmmmffmppppmmmm fppmmmpffmffmmmfmpffm!
Fppmffmpppmfpmpmff mmppffppffppmmmpff ffpmmm pffppfffpfmmffpffmmpfpffppffppmmmpppmffmpp fmpmppmfmppf fmpmpppmpfmmfmpfmf. Ppmppfżmpp fmpppf pmmfmfż mfmmpmffpmffmppś fppmffmpmffpmffmpppmfmffśmmfmffmpp mmmpmfmpp ppmppfżpppmmm fmmmffę mpfmmmpmmpppmffmpp ffpmmmmmpmmmfppmffć pmmmmmpmp fmmmffmpp pppmffmpp fppmffmpp ppf mmfppf pmpmmmppmmmmppp.
Fppmffmpppmfpmpmff mmppffppffppmmmpff ffpmmm pffppfffpfmmffpffmmpfpffppffppmmmpppmffmpp fmpmppmfmppf fmpmpppmpfmmfmpfmf. Ppmppfżmpp fmpppf pmmfmfż mfmmpmffpmffmppś fppmffmpmffpmffmpppmfmffśmmfmffmpp mmmpmfmpp ppmppfżpppmmm fmmmffę mpfmmmpmmpppmffmpp ffpmmmmmpmmmfppmffć pmmmmmpmp fmmmffmpp pppmffmpp fppmffmpp ppf mmfppf pmpmmmppmmmmppp.
Gratki dla córy <ok>
i zacznij się przyzwyczajać do dzielenia się autkiem, no chyba że posłuchasz rady ysiula
(znam to z doświadczenia - mój mały jak znalazł w szafie zapasowe kluczyki do audicy to była jazda :lol: ile się musiałam natłumaczyć, że mu nie wolno brać tych kluczyków,a on twardo: "to są moje i tyle!" (szkrab 5 letni) Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała podanie pisać żeby mi auto pożyczył
i zacznij się przyzwyczajać do dzielenia się autkiem, no chyba że posłuchasz rady ysiula
(znam to z doświadczenia - mój mały jak znalazł w szafie zapasowe kluczyki do audicy to była jazda :lol: ile się musiałam natłumaczyć, że mu nie wolno brać tych kluczyków,a on twardo: "to są moje i tyle!" (szkrab 5 letni) Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała podanie pisać żeby mi auto pożyczył