już się tym zająłemgoldi j51 pisze:Właśnie ten temat trzeba gdzieś umieścić
Śmieszne posty naszych userów - (Historia)
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
lucasb pisze:Koniec końców udało się zaradzić problemom z silnikiem bez remontu. Po spuszczeniu oleju spłynęły z nim 2 nakrętki od butelek z olejem. Nie mam zielonego pojęcia jak się tam znalazły. Zaradziło to jednak problemom z silnikiem i zaczął pracować jak powinien.
Yyy. Jaja sobie robi czy co :?: :shock:
ważne że remontu nie trzeba <zeby> <zeby> a jeżeliLabiel pisze:lucasb napisał/a:
Koniec końców udało się zaradzić problemom z silnikiem bez remontu. Po spuszczeniu oleju spłynęły z nim 2 nakrętki od butelek z olejem. Nie mam zielonego pojęcia jak się tam znalazły. Zaradziło to jednak problemom z silnikiem i zaczął pracować jak powinien.
Yyy. Jaja sobie robi czy co :?: :shock:
to tylko takiluk_OP_Q89 pisze:jakiś grill i browar(bo na trzezwo nikt normalny kto podjoł by się obserwacji tego...) i można oglądać.
(własność kolegi KrUsZyNa)- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
Ja miałem podobnie tylko że w maluchu. Kiedyś będąc u wujka dostałem zadanie wyczyszczenia miski olejowej tegoż wehikułu z zapieczonego oleju. Po usunięciu kilku milimetrów tej smarówki przy użyciu pędzla i ropy ukazał się cały liść.IC69 pisze:Wszystko jest możliwe. Po zdemontowaniu miski olejowej w moim pierwszym samochodzie, jakim była Zastava 1100p, znalazłem w oleju kilka dębowych liści i to w całości...i co Wy na to? :mrgreen:
Co ciekawe maluch był kupiony od pierwszego właściciela i był to prawdopodobnie jego pierwszy remont.