Hehe. Zrobiłem to samo bo by mnie zamęczyliFranoF1 pisze:Dlatego skasowałem numer GG w profilu
Śmieszne posty naszych userów - (Historia)
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Do mnie piszą sporadycznie, ale linkiem moglibyście im czasem zarzucić, bo wtedy całkiem inaczej będą na nas patrzeć.goldi j51 pisze:Jako początkującemu Moderatorowi jeszcze nie ale za to zadają milion pytań na gg myślą żę ja się znam :mrgreen:spiczi pisze:leszek8400 pisze:napisałem taki temat i ki zablokowałeś myślisz że mam czas siedzieć i szukać na ponad 60 stronach ???????????jak auto potrzebne i rzeba na szybko zrobic mam nadzieję żę ty się kiedyś znajdziesz w takiej sytuacji!mogłeś chociaż link wysłać do odpowiedniego tematu jaki tak siedzisz i czytasz wszystkie posty.zamiast pomagać utradniasz
Wam też tak czasem pisza? <ok>
Irek, dobrze gadasz - czasem, a nie każdemu, kto traktuje forum jak WCIC69 pisze:Do mnie piszą sporadycznie, ale linkiem moglibyście im czasem zarzucić, bo wtedy całkiem inaczej będą na nas patrzeć.goldi j51 pisze:Jako początkującemu Moderatorowi jeszcze nie ale za to zadają milion pytań na gg myślą żę ja się znam :mrgreen:spiczi pisze:
Wam też tak czasem pisza? <ok>
skąd taki wniosek? ja dość często podaję userom linki do tematów ale muszę widzieć, że ktoś traktuje nas poważnie, a nie gdy temat zakłada dwie minuty po rejestracji na forum i niezgodnie z regulaminem... nie ośmieszajmy się :lol:IC69 pisze:grze napisał/a:
czasem, a nie każdemu, kto traktuje forum jak WC
Nie bądź stronniczy, grze
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Pobili chyba rekord.
@maniek pisze:mam problem na gazie falują mi obroty i jak zaszybko spadają to gasnie ?może jest to wina parownika membranki są zurzyte morze ktos miał taki problem parownik ma 5 lat
percevalle pisze:Parownik do regeneracji.
BAX pisze:kolego jak nie poprawisz tematu to nikt ci nie pomorze bo temat wyląduje w koszu jak zielony cie zwieczy
@maniek pisze:regeneracja czy kupić nowy bo na necie kosztuje dwiestuwki a mechanik chce 4,5stuwy.
mam jeszcze prośbe potrzebuje jeszcze shemat silnika bo niemoge znales na necie z gury dzienki
@maniek pisze:parownik mam firmy agc tomasetto?k ksiorzkepotrzebuje sam naprawiam audi 80 niebieską bo niemoge pobrac
@maniek pisze:z gury dzienki?
@maniek pisze:ale jak rozbiore parownik to złoze go ?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Gruby temat pod tytułem "coś mnie w silnik wlata..." rady na forum porażają czasami... :shock:
https://audi80.pl/cab-b4-23-ng-pech- ... t38464.htm
https://audi80.pl/cab-b4-23-ng-pech- ... t38464.htm
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- Motostacja pl