Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Śmietnik - nowy dział

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 29 gru 2008, 07:43

IC69 pisze:Kuba, a nie uważasz, że taka modyfikacja może wprowadzić dodatkowe zamieszanie?
Również uważam, że to wprowadzi dodatkowe niepotrzebne zamieszanie. Już i tak jest z tym spory problem bo ludzie różnie TAG-ują, a jak teraz zmienicie konstrukcję TAG-a to dopiero zrobi się zamieszanie. Panowie jeszcze raz proszę nie twórzcie nowych narzędzi tylko efektywnie i konsekwentnie używajcie tych dostępnych, przede wszystkim pilnujcie przestrzegania regulaminu to naprawdę wiele poprawi.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 29 gru 2008, 19:55

Zmianie tagów jestem na nie. Nie zmieniaj ich proszę JMM.
Inteligentni inaczej użytkownicy uczyli się 8 lat ich stosowania, teraz zmieniając tagi, mamy kolejne 8 lat rozpiździelu.

Wiem, że byłyby praktyczniejsze.

Pozdrowienia

Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: jmm » 29 gru 2008, 23:09

To nie była by znacząca zmiana tylko skrócenie ich o nie potrzebne w działach silnikowych dwie pierwsze pozycje. Poza tym w tych działach i tak każdy nazywa jak chce.

teraz piszą tak: [B4 1Z], [80 B4 1.9TDI 1Z](teoretycznie powinno być łamane na Cabrio, jakby miało być zgodne z regulaminem), a wystarczyłoby [1.9TDI 1Z], etc

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 30 gru 2008, 09:16

jmm pisze:To nie była by znacząca zmiana tylko skrócenie ich o nie potrzebne w działach silnikowych
Kuba to wprowadzi jeszcze większy rozpiździaj. W dziale powitań tak, w silnikowych siak, w ogłoszeniach szmak, a w pozostałych jeszcze inaczej. Myślisz, że komuś będzie się chciało do tych reguł dostosowywać? Należałoby dążyć raczej do unifikacji Tagów niż do ich różnicowania w poszczególnych działach ale osobiście uważam, że najlepszym wyjściem jest pozostawienie tego tak jak jest. Najważniejsze, żeby wogóle stosowali odpowiednie TAG-i, a nie, żeby co drugi nowy wątek trzeba było poprawiać i żeby to było konsekwentnie egzekwowane przed adminów poprzez usuwanie źle nazwanych wątków, a nie tylko poprawianie tytułów bo jak widać samo poprawianie, czy nawet zwrócenie uwagi "niebieską tabliczką" niczego nie uczy. W regulaminie wyraźnie jest napisane, że źle nazwane wątki będą usuwane przez administrację:
"10. Tematy należy nazywać wykorzystując odpowiednie tagi, które opisane są na każdym podforum. Inaczej nazwane tematy zostaną skasowane, a użytkownik nagminnie źle nazywający tematy zostanie ukarany ostrzeżeniem."
i tego należy przestrzegać, a nie wymyślać wianki na kiju.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Kontakt:

Post autor: Doc » 02 sty 2009, 21:30

Zmieniłem ustawienia śmietnika.
Tematy znikną z bazy po 30 dniach od umieszczenia.
Nie zliczane są również posty, które tam trafiają.

spiczi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Kris
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 1.6 JK

Post autor: spiczi » 24 maja 2009, 23:50

Doc pisze:Zmieniłem ustawienia śmietnika.
Tematy znikną z bazy po 30 dniach od umieszczenia.
Nie zliczane są również posty, które tam trafiają.
Lukłem dziś do śmietnika i niby wszystko gra i tematy znikają w przyblizeniu po 30~40 dzniach ale jeden temat nie znikł : https://audi80.pl/zmiana-roztawu-srub-vt25705.htm temat siedzi w koszu od stycznia. Czy to że w temacie była ankieta nie pozwala wyrzucić do w "kosmos". Wiem ze to pierdół ;-)

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 25 maja 2009, 08:31

spiczi pisze:...wyrzucić do w "kosmos". Wiem ze to pierdół
Zrobione. <ok>