Taki sobie spam czyli rozmówy o wszystkim (Nowe podforum)
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Ogólnie, A4 B5 to kicha jest (Labiel, goldi...sorry :-> )grze pisze:Czyli co? Plastiki trzeszczą, elektronika wariuje, aluminiowe wahacze się łamią czy jak?
No i dobrze Ci takOGr pisze:Kurde powiem Wam tak szczerze że od 2.5 roku jeżdżę A4 i tęsknię za 80-tką
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
a ja sie z opinią o A4 nie zgadzam może prawdą jest to że coś tam zatrzeszczy z elektroniką jak do tej pory (3 lata) ani w 80 tce przez 7 lat i a4 nie miałem żadnych problemów fakt zawieszenie które w Niemczech wytrzymuje 250 tyś u nas wytrzymuje 50-60 tyś takie mamy drogi niestety ale wybór jest duży od 400 do 1300 zł każdy kupuje co uważa silnik Roberta jest droższy w utrzymaniu nawet sam rozrząd to jest 400 zł wiecej niż mój afn dodam żę mam oryginalnego przebiegu 320 tyś sprawdzone przez kolegę z forum to na silnik diesel jakby był na dotarciu
na dniach zmieniam lampy na poliftowe bo już dotarły i robię program u solskiera póżniej i tyle.Dodam na koniec że coraz miej ludzi na forum co mają b3 już powoli ten typ znika z naszego klubu
no chyba trochę przesadzasz Jarek. B3 jest na pęczki. prawie jak golfów trójek. teraz za sprawą bardzo dostępnej ceny ten model stał się bardzo popularny zwłaszcza wśród rozpoczynających przygodę z motoryzacją.goldi j51 pisze:Dodam na koniec że coraz miej ludzi na forum co mają b3 już powoli ten typ znika z naszego klubu
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Miałem b3 przez 2,5 roku. Przy zakupie dałem za nią 2,8tys zł. Przez czas użytkowania włożyłem z 5tys (nie pytać gdzie, bo się tyle kasy zmieściło
), sprzedałem za 2 tys zł. Za 5,5tys kupiłem paska b4 1Z. I jeżdze. Zrobiłem w 8 mies 27tys km. Ale jakby ktoś w tej chwili chciał się zamienić za b3 (nie chce b4) w TDi w bardzo dobrym stanie, to z miejsca biore.
b3 to jest coś, mimo że jest tego dość duzo na ulicy, to te auta mają swój urok, a jeszcze jak ktoś się przyłozy i trosze doinwestuje wygląd to nie wiele aut może przebić b3. Jak dla mnie to b4 nie ma już tego "czegoś".
b3 to jest coś, mimo że jest tego dość duzo na ulicy, to te auta mają swój urok, a jeszcze jak ktoś się przyłozy i trosze doinwestuje wygląd to nie wiele aut może przebić b3. Jak dla mnie to b4 nie ma już tego "czegoś".