Udział w ankietach bez uzasadnienia postem
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Udział w ankietach bez uzasadnienia postem
Panowie,
od jakiegoś czasu zauważyłem że w ankietach jest o wiele więcej głosów niż postów pod nimi. Wydaję mi się iż każdy głos powinien być poparty uzasadnieniem!?
Jeśli tylko mi to przeszkadza to usuńcie temat.
od jakiegoś czasu zauważyłem że w ankietach jest o wiele więcej głosów niż postów pod nimi. Wydaję mi się iż każdy głos powinien być poparty uzasadnieniem!?
Jeśli tylko mi to przeszkadza to usuńcie temat.
Jeżeli ma swój pogląd na daną kwestię i takowe prawo to głosuję. W większości przypadków przy okazji ankiety nie zabieram głosu by po prostu forum nie spamować.
Jak zrobicie ankietę na konkretny techniczny temat to przy okazji chętnie i obszernie się "wypowiem". "Bić piany" nie ma sensu, więc i chyba z głosowaniem dam sobie spokój.
Jak zrobicie ankietę na konkretny techniczny temat to przy okazji chętnie i obszernie się "wypowiem". "Bić piany" nie ma sensu, więc i chyba z głosowaniem dam sobie spokój.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Chyba dobra odpowiedź, ja się coś chce wnieść nowego do tematu to można napisać, ale spamować nie ma sensu.Solskier pisze:Moje zdanie jest takie... Jak ktoś chce to coś dopisze jak nie to tylko zaznaczy. Czasem nie ma sensu pisać 10 razy to samo co reszta i wystarczy podzielić zdanie ogółu klikając ankietęAle tylko czasem