tak czy inaczej dzisiaj pije z Paniami ktore mam akurat w domu, kto zechce wpasc jutro po 21 do Marek bedzie mial polane niewirtualnie, tymczasem...

zaczac nalezy od tego ze krotko po rozpoczeciu kursu okazalo sie izesz mam Amber Gold zamiast osrodka szkoleniowego (jakis sezon na afery byl tego lata czycus...) i kursu jako takiego nie odbylem w pelnym wymiarze. zwazywszy jednakoz na fakt ze rozne formy mniej lub bardziej legalnego motocyklizmu uskuteczniam od 13. roku zycia postanowilem zaryzykowac - okazuje sie ze wystarczylo. pan egzaminator udzielajac mi komentarza podsumowujacego byl nawet laskaw stwierdzic ze jezdze "wzorowo" (oczywiscie 'wzorowo' w kontekscie egzaminu panstwowego ktoren z prawdziwa jazda na motocyklu ma wspolnego nic w porywach do zupelnie nic).UFOtm pisze:Ile cię wyniosło jeśli to nie tajemnica, bo ostatnio kumpel robił u nas 3city to ogółem wyszło go 1560pln.

dziekiDoc pisze:deejay.ftb, gratuluje!
[center]Doc pisze:Kurna, ty to masz pomysłaW sumie też bym chciał hehe
Aaa mam jeszcze w garażu moją emzetkę. Chcesz pożyczyć?
Wszystko działa elegancko. Jedynie brak silnika <mikolaj> ale to nie przeszkadza :mrgreen: Kupisz pedały i ... voila! :mrgreen: Niby komar, ale nikt nie zobaczy.
[/center]