Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 05 sie 2011, 21:37

Ja rozumiem, że można się raz unieść i o coś spiąć ale nie non-stop :-/
Trzeba coś zacząć robić bo się stanie syf jak na onecie. Czasem trzeba rządy twardej ręki wprowadzić bo słoma co poniektórym zaczyna z butów wystawać :-/

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 05 sie 2011, 23:11

trepek pisze: moje słowa nie działają na niego.
Moje podziałały, jak na razie. Jeżeli nie dotrzyma obietnicy, jaką mi złożył, zmuszony będę go pożegnać.

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 06 sie 2011, 10:42

IC69 pisze:
trepek pisze: moje słowa nie działają na niego.
Moje podziałały, jak na razie. Jeżeli nie dotrzyma obietnicy, jaką mi złożył, zmuszony będę go pożegnać.
Irek, też od jakiegoś czasu zwracałem mu uwagę, że przegina ale jakoś to do niego nie docierało jak widać. moim zdaniem niektórzy na prawdę zbyt poważnie traktują wpisy w tym dziale :roll:

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 06 sie 2011, 11:07

Moim zdaniem niektórym słoma wychodzi z butów :-/ Wkońcu pochodzi z Obornik.
Wiem, to było chamskie ;-) Szkoda, że nie tylko on taki jest bo podburzał go bardzo Audi Sport.

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 06 sie 2011, 11:15

No niestety. Forum ma służyć wymianie doświadczeń, wiedzy i ogólnie pomagać rozwijać zainteresowania w kierunku motoryzacyjnym. Szkoda tylko, że jak widać staje się ono dla niektórych narzędziem niezdrowej rywalizacji, rozładowywania frustracji, docinek i forsowania swojego "ja" na siłę. Szkoda, że jak widać nie wszyscy rozumieją zasady kulturalnej dyskusji.

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 06 sie 2011, 11:35

User :arrow: https://audi80.pl/michalxq7,u,24069.htm niebardzo rozumie zasady panujące na forum. Robi bałagan. Dzisiaj usuwałem jego wpisy gdzie prosił o porady jak łatwo i szybko otworzyć B4 :evil:

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 06 sie 2011, 20:20

Panowie szanowni,od jakiegoś czasu widzę że ten i ów z naszych forumowych pajacy wyskakuje z chamstwem i złośliwością.W każdym gronie,grupie są osoby czasowo lub stale sfrustrowane czy niedowartościowane i sobie "upuszczają" tego ciśnienia kosztem innych.
Do tej pory forum jako tako trzymało poziom etyczny i chciałbym aby tak pozostało.

Dlatego mam prośbę do grona moderacji:Reagujcie na frustratów na początku ich występów , zdecydowanie.Jeśli jasnym będzie że moderacja nie toleruje chamstwa to chamstwo zniknie tak czy inaczej.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 07 sie 2011, 11:00

Ja bym to z chęcią robił bo jestem cięty na takie wybryki ale niestety nie mam takiej władzy :/
A forum czytam, czasem z nudów większość tematów ;-)

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 07 sie 2011, 14:49

Dlatego koledzy jeśli czytacie jakiś temat a ktoś zachowuje sie chamsko używa wulgaryzmów to wrzućcie linka tutaj a my z nim grzecznie pogadamy a wam dzięki za pomoc zawsze sie jakiś oszołom trafi ;-)

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 29 sie 2011, 20:56

Czemu Górnik usunął z mojego tematu wypowiedzi, które były pisane dla żartów? I to wogóle bez żadnego poinformowania mojej osoby. Przecież to mój temat o moim samochodzie a oby dwie strony, które się droczyły wyrażają niezadowolenie z tego faktu!
Jak ja mogę nie być uczulony na Górnika i nie mieć do niego awersji, wrrr... Komuś się tutaj w dupie przewraca od nadmiaru władzy.

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 29 sie 2011, 21:43

trepek pisze:Czemu Górnik
W kontekście tego "wątku" przypomniał mi się temat w którym nie było off topów pt.kto ma co w garażu i wymiany zdań na tematy kompletnie niezwiązane(choc podobne off topy przechodzą w innych tematach) , rozmowa toczyła się w kontekście konkretnego auta i ewentualnych problemów z jego przyszłą eksploatacją.Ludzie pisali co myślą i jak podchodzą do eksploatacji dzieląc się doświadczeniami z gościem który stoi przed decyzją brac/nie brac.No i bach kłódka.

https://audi80.pl/b3-6a-quattro-pomo ... 432,30.htm

Panowie na wewnętrznych forach o zasięgu krajowym zamkniętych,przeznaczonych dla
pracowników ASO konkretnej marki i służących do wymiany opinii/doświadczeń panuje większa swoboda dyskusji (po to są fora) bez tego typu protekcjonalnego tonu pomimo że owe fora są narzędziem pracy zawodowej.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 29 sie 2011, 21:56

Czyli widzę, że nie tylko mi Górnik zaszedł za skórę.
To teraz proszę zajrzeć do mojego tematu, gdzie rozgorzała dyskusja na temat pozbawienia Górnika praw moderatorskich.

BTW.
Przecież to nie pierwsze skargi na Górnika, czemu on dalej jest moderatorem? Kolega admina?

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 29 sie 2011, 22:40

trepek pisze:Czyli widzę, że nie tylko mi Górnik zaszedł za skórę.
To teraz proszę zajrzeć do mojego tematu, gdzie rozgorzała dyskusja na temat pozbawienia Górnika praw moderatorskich.
Bez przesady Grzegorzu szanowny z tym zachodzeniem za skórę,chłop trochę ściera się dla forum i jest z niego porządny klubowicz.Chodzi mi tylko o obiektywne podejście do tematu moderowania,wypada robic to z wyczuciem tak aby userzy uważali to za pomoc a nie cenzurę opartą na widzimisię lub "tobie zamknę bo cię nie lubię".

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 29 sie 2011, 22:44

trepek pisze:czemu on dalej jest moderatorem? Kolega admina?
No lekka przesada bo teraz wjeżdżasz nie tylko na Górnika...
Fajnie by było omawiac te trudniejsze kwestie bez takich zacietrzewień na spokojnie.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 29 sie 2011, 22:47

Osobiście za nim nie przepadam za pewne słowa, które wypowiedział.

Dochodzą mnie słuchy, że może być rozpoczęta ankieta na temat, czy Górnik nadaje się na moderatora bądź może być wystosowana odpowiednia petycja wraz z podpisami osób, które by chciały jego usunięcia z roli moderatora z prośbą o powołanie kogoś, kto ma większą wiedzę mechaniczną a nie tylko "miedź w portfelu".
I o dziwo, nie jest to mój pomysł szanowni koledzy i koleżanki :mrgreen:
Ale ze mnie pepla...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”