Trzeba coś zacząć robić bo się stanie syf jak na onecie. Czasem trzeba rządy twardej ręki wprowadzić bo słoma co poniektórym zaczyna z butów wystawać
Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)
Irek, też od jakiegoś czasu zwracałem mu uwagę, że przegina ale jakoś to do niego nie docierało jak widać. moim zdaniem niektórzy na prawdę zbyt poważnie traktują wpisy w tym dziale :roll:IC69 pisze:Moje podziałały, jak na razie. Jeżeli nie dotrzyma obietnicy, jaką mi złożył, zmuszony będę go pożegnać.trepek pisze: moje słowa nie działają na niego.
No niestety. Forum ma służyć wymianie doświadczeń, wiedzy i ogólnie pomagać rozwijać zainteresowania w kierunku motoryzacyjnym. Szkoda tylko, że jak widać staje się ono dla niektórych narzędziem niezdrowej rywalizacji, rozładowywania frustracji, docinek i forsowania swojego "ja" na siłę. Szkoda, że jak widać nie wszyscy rozumieją zasady kulturalnej dyskusji.
User
https://audi80.pl/michalxq7,u,24069.htm niebardzo rozumie zasady panujące na forum. Robi bałagan. Dzisiaj usuwałem jego wpisy gdzie prosił o porady jak łatwo i szybko otworzyć B4 :evil:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Panowie szanowni,od jakiegoś czasu widzę że ten i ów z naszych forumowych pajacy wyskakuje z chamstwem i złośliwością.W każdym gronie,grupie są osoby czasowo lub stale sfrustrowane czy niedowartościowane i sobie "upuszczają" tego ciśnienia kosztem innych.
Do tej pory forum jako tako trzymało poziom etyczny i chciałbym aby tak pozostało.
Dlatego mam prośbę do grona moderacji:Reagujcie na frustratów na początku ich występów , zdecydowanie.Jeśli jasnym będzie że moderacja nie toleruje chamstwa to chamstwo zniknie tak czy inaczej.
Do tej pory forum jako tako trzymało poziom etyczny i chciałbym aby tak pozostało.
Dlatego mam prośbę do grona moderacji:Reagujcie na frustratów na początku ich występów , zdecydowanie.Jeśli jasnym będzie że moderacja nie toleruje chamstwa to chamstwo zniknie tak czy inaczej.
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Czemu Górnik usunął z mojego tematu wypowiedzi, które były pisane dla żartów? I to wogóle bez żadnego poinformowania mojej osoby. Przecież to mój temat o moim samochodzie a oby dwie strony, które się droczyły wyrażają niezadowolenie z tego faktu!
Jak ja mogę nie być uczulony na Górnika i nie mieć do niego awersji, wrrr... Komuś się tutaj w dupie przewraca od nadmiaru władzy.
Jak ja mogę nie być uczulony na Górnika i nie mieć do niego awersji, wrrr... Komuś się tutaj w dupie przewraca od nadmiaru władzy.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

W kontekście tego "wątku" przypomniał mi się temat w którym nie było off topów pt.kto ma co w garażu i wymiany zdań na tematy kompletnie niezwiązane(choc podobne off topy przechodzą w innych tematach) , rozmowa toczyła się w kontekście konkretnego auta i ewentualnych problemów z jego przyszłą eksploatacją.Ludzie pisali co myślą i jak podchodzą do eksploatacji dzieląc się doświadczeniami z gościem który stoi przed decyzją brac/nie brac.No i bach kłódka.trepek pisze:Czemu Górnik
https://audi80.pl/b3-6a-quattro-pomo ... 432,30.htm
Panowie na wewnętrznych forach o zasięgu krajowym zamkniętych,przeznaczonych dla
pracowników ASO konkretnej marki i służących do wymiany opinii/doświadczeń panuje większa swoboda dyskusji (po to są fora) bez tego typu protekcjonalnego tonu pomimo że owe fora są narzędziem pracy zawodowej.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Bez przesady Grzegorzu szanowny z tym zachodzeniem za skórę,chłop trochę ściera się dla forum i jest z niego porządny klubowicz.Chodzi mi tylko o obiektywne podejście do tematu moderowania,wypada robic to z wyczuciem tak aby userzy uważali to za pomoc a nie cenzurę opartą na widzimisię lub "tobie zamknę bo cię nie lubię".trepek pisze:Czyli widzę, że nie tylko mi Górnik zaszedł za skórę.
To teraz proszę zajrzeć do mojego tematu, gdzie rozgorzała dyskusja na temat pozbawienia Górnika praw moderatorskich.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Osobiście za nim nie przepadam za pewne słowa, które wypowiedział.
Dochodzą mnie słuchy, że może być rozpoczęta ankieta na temat, czy Górnik nadaje się na moderatora bądź może być wystosowana odpowiednia petycja wraz z podpisami osób, które by chciały jego usunięcia z roli moderatora z prośbą o powołanie kogoś, kto ma większą wiedzę mechaniczną a nie tylko "miedź w portfelu".
I o dziwo, nie jest to mój pomysł szanowni koledzy i koleżanki :mrgreen:
Ale ze mnie pepla...
Dochodzą mnie słuchy, że może być rozpoczęta ankieta na temat, czy Górnik nadaje się na moderatora bądź może być wystosowana odpowiednia petycja wraz z podpisami osób, które by chciały jego usunięcia z roli moderatora z prośbą o powołanie kogoś, kto ma większą wiedzę mechaniczną a nie tylko "miedź w portfelu".
I o dziwo, nie jest to mój pomysł szanowni koledzy i koleżanki :mrgreen:
Ale ze mnie pepla...