Masz rację. Cóż ja pocznę, że ze mnie impulsywny człowiek i nie daję sobie w kaszę dmuchać. Mnie się da albo lubić za szczerość albo nienawidziećNo lekka przesada bo teraz wjeżdżasz nie tylko na Górnika...
Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Status sympatyka zobowiązuje do dawania przykładu.Podobnie moda itd.trepek pisze:Masz rację. Cóż ja pocznę, że ze mnie impulsywny człowiek i nie daję sobie w kaszę dmuchać. Mnie się da albo lubić za szczerość albo nienawidzieć
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
To też poruszyłem temat o sposobie moderacji na forum. Jednak w tym samym momencie, jak pisałem o możliwości powstania petycji został założony ten temat: https://audi80.pl/zmiana-moderatora- ... htm#650837luk_OP_Q89 pisze:Tu jest miejsce aby zgłosic problem i na spokojnie rozwiązac.
Coś niedobrego wisi w powietrzu
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Wg mnie kolega zasługuje na ostrzeżenie. Odkopuje tematy z przed 3 lat żeby napisać na ogół nic nie znaczące posty:
to jego odpowiedzi przykładoweBrak wody albo termostat.
Jak pisalem koledze wyzej, sprawdz termostat.
Temperatura ok.
Do gazu jest idealny, malo pali i tanio jezdzisz.
tu są jego ostatni posty
Przeliczyłem mniej więcej jego posty i wychodzi na to że pisze po jednym zdaniu w starych postach po to tylko zeby wystawic ogłoszenie sprzedaży. Posty warto usunąc i ogłoszenie jegomoscia również.
-
gibaj
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
https://audi80.pl/shellah,u,4044.htm kto mu to wpisał czy sam ? miszczo jebaka? :shock:
chyba nie bardzo to wypada
chyba nie bardzo to wypada