Zaciekawił mnie fakt planowanego ogólnopolskiego zlotu clubu A6...
Andrzej, dla czego po mimo sporo dłuższego stażu naszej społeczności nie planujecie takiego zlotu? Dziwi i martwi mnie to trochę...
Zlot A6
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Spot organizują klubowicze klubu Audi A6. Mnie na nim nie będzie.Oofol pisze:Andrzej, dla czego po mimo sporo dłuższego stażu naszej społeczności nie planujecie takiego zlotu?
a) nie mam A6.
b) sprzedaję auto.
Nie mam nic przeciwko zlotowi PKA 80. Pomogę w promocji jakby co. Jeśli ktoś może zorganizować taki zlot, niech załatwi co trzeba i przedstawi to w Sympatykach.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie wiem jaki termin wybiorą. Ja staram się sprzedać auto od przyszłego tygodnia. Nie wiem czy będę miał stare, czy nowe, czy może nic nie będe miał w tym czasie. Nie mogę się zobligować w tej sprawie.Oofol pisze:A to czemu cię nie będzie?
W klubie audi a6 jest kilka osób dobrze radzących sobie w kwestiach organizacyjno-administracyjnych, także nie jestem niezastąpiony.
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Ja bym się zobligował do organizacji zlotu ale problem leży w lokalizacji - mieszkam w skrajnym zakątku kraju i wątpię że ogólnopolski zlot na Dolnym Śląsku by wypalił... A żeby zorganizować coś konkretnego niestety trzeba wybadać miejsce osobiście - i tutaj było by na miejscu wybrać lokalizację w centrum kraju - a ja niestety nie mam czasu i pieniędzy na takie podróże....