[b3/b4] Gadzet - listwy chrom wokol szyb
[b3/b4] Gadzet - listwy chrom wokol szyb
Może ktos mi pomoc? Mam zamiar zmienic cos w mojej osiemdziesiątce. Mianowicie myśle nakleic listwy chrom wokół szyb, robil to ktoś? Jak to wygląda w efekcie koncowym? Jest tego masa na allegro, ale nie spotkalem nikogo kto by je zamontował i nie wiem czy warto sylvano
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 20:44 przez sylvano, łącznie zmieniany 4 razy.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mój wujaszek ma coś takiego przy swojej B3 bordo kolor, i muszę powiedzieć że wygląda to super, nie żaden wieś tuning. Te hromowe listwy komponują się wprost idealnie.
Ostatnio zmieniony 04 mar 2010, 22:27 przez Motostacja pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Listwy chrom
Witam,
Chce zamontowac w moim b3 listwy chrom wokol szyb, czy ktos juz to wykonywal i w jaki sposob ?? chodzi mi glownie o wykonanie łuku wzdluz listwy czy trzeba ja ponacinac aby uzyskac łuk??
Z gory dziekuje
Chce zamontowac w moim b3 listwy chrom wokol szyb, czy ktos juz to wykonywal i w jaki sposob ?? chodzi mi glownie o wykonanie łuku wzdluz listwy czy trzeba ja ponacinac aby uzyskac łuk??
Z gory dziekuje
[1ZB4]listwy
ja bede zakłądał listwy chrom wokół szyb i na drzwi, już kupiłem takie co sie podgrzewa i profiluje.Pokaże ci jaki będzie efekt
Z tym chromem to musisz uważać, żeby nie wyszedł ci wieś-tuning, a bardzo łatwo jest cos zepsuc w wygladzie . Widziałem kilkanaście furek z chromem i powiem że im więcej chromu tym gorzej, jeżeli chcesz coś zmienić to może grill jakiś ciemny założyć, albo coś co nie będzie się okrutnie rzucać w oczy. Dla mnie najlepszym "tuningiem" to są szczegóły które na pierwszy rzut oka nie są widoczne ale po lepszym dojrzeniu się ujawniają że właściciel dba o samochód w najmniejszych detalach. Suma summarum odradzam ci te listwy.
edit by UFOtm: zbyt wulgarne stwierdzenie zostalo zastapione inna fraza...pozdrawiam i uczulam na przyszlosc...
edit by UFOtm: zbyt wulgarne stwierdzenie zostalo zastapione inna fraza...pozdrawiam i uczulam na przyszlosc...
Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 17:57 przez DarUst, łącznie zmieniany 1 raz.