Glosniki - opinie
-
- Forum Audi 80
Glosniki - opinie
Zastanawiam sie nad kupnem nastepujacego sprzetu grajacego do mojej AUDInki:
PRZOD (w deske):
sony_xs_f1025_xplod
TYL (orginalne miejsce):
sony_xs_ha1327
wiem ze nie jest to super ekstra rozwiazanie ale mam nadzieje ze po zainstalowaniu tego w aucie nie bedzie tragedii, mam nadzieje ze dzwiek bedzie czysty i bas wystarczajacy (nie za duzy nie za maly ;-p)
co sadzicie o takim rozwiazaniu... dodam jeszcze ze w czasie jazdy slucham radia CB wiec nie moze byc tez zbyt glosno w srodku zeby nie zagluszyc CB
PRZOD (w deske):
sony_xs_f1025_xplod
TYL (orginalne miejsce):
sony_xs_ha1327
wiem ze nie jest to super ekstra rozwiazanie ale mam nadzieje ze po zainstalowaniu tego w aucie nie bedzie tragedii, mam nadzieje ze dzwiek bedzie czysty i bas wystarczajacy (nie za duzy nie za maly ;-p)
co sadzicie o takim rozwiazaniu... dodam jeszcze ze w czasie jazdy slucham radia CB wiec nie moze byc tez zbyt glosno w srodku zeby nie zagluszyc CB
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 14:14 przez tarantura13, łącznie zmieniany 2 razy.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a ja dodam swoje 3 grosze...
co do glosnikow Sony powiem jedno - lipa.
jesli chcesz w tej klasie cenowej miec cos rozsadnego /tyle o ile/ to kup lepiej Phonocar Y-line - beda na pewno o niebo lepiej graly albo Blaupunkta. Juz nawet Pioneer robi lepsze glosniki.
co do glosnikow Sony powiem jedno - lipa.
jesli chcesz w tej klasie cenowej miec cos rozsadnego /tyle o ile/ to kup lepiej Phonocar Y-line - beda na pewno o niebo lepiej graly albo Blaupunkta. Juz nawet Pioneer robi lepsze glosniki.
To kolega chyba mial okazje sluchac tylko radia JVC... Ta firma nie nalezy do czolowki a bas zalezy rowniez od przetwornikow. jesli radio ma 4x40W to jest to starszy model i glosniki jakie bedziesz pod nie kupowal powinny miec max 45-50W RMS.Do tego dodam ,że miałem ostatnio JVC radio. Pięknie bass jest wyłuskany w tych radyjkach. Będzie grało ładnie.