Witam panowie w głowie znowu zaświtał mi nowy projekt wsadzenia navigation plus do mojej czerwonej niuni. Długo nie trwało od pomysłu do zakupienia a oto i on organ do przeszczepu <urodziny> bo pacjenta pewnie pamiętacie <ok>
Po podłączeniu navi pojawił sie pierwszy problem a mianowicie po wpisaniu kodu i zatwierdzeniu wyświetliło mi że SAFE-nie podłączone (aha nie powiedziałem że w navi jest już polskie menu <ok> ) ale uporałem sie z tym dochodząc że nie mam 3 + w kostce iso do zasilania chwila roboty i już navi sie włączyła <hura> Ale po chwili ukazał sie taki kumunikat
(zdjęcie pozwoliłem sobie zassać z rezaczy) ale tam dokładnie nie jest opisane co to jest Więc może ktoś z was wie :?:
I mam jeszcze parę pytań czy w audi b4 był sygnał gala jeśli tak to gdzie go szukać :?: i co jeszcze muszę podłączyć żeby navi mnie prowadziła do celu. Narazie nie mam anteny ale już czekam na paczkę <ok>
Bo zrezania navi w kokpit sie nie boje <rotfl>
Navigation Plus - montaz
Navigation Plus - montaz
Ostatnio zmieniony 23 gru 2011, 17:12 przez DYZIO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ja bym sie rzucil odazu na aisin jak to uczynilem nie tak dawno bo 2 lata dopiero minely od pierwszej b4 tak zrezanej...tobie juz mowilem ale dla innych, gala to inaczej sygnal predkosci u mnie nie udalo sie go podlaczyc bo ciagnalem sygnal prosto z kostki licznikowej (niebieski kabelek lub zielono zolty) i nie przechodzil on przez adapter can bus wiec moze dlatego gala u mnie nie dzialala. Powodzenia ale mysle ze chyba w 80tce gala nie zadziala :roll: