[Audi 90 B3 2.3 NG] moje 5 zylinder
[Audi 90 B3 2.3 NG] moje 5 zylinder
Witam.
Chciałem sie pochwalić moim maleństwem od dawna jestem już na forum ale jakoś nie mogłem sie zebrać by pokazać mój samochód. jest to mój drugi samochodzik, poprzednio miałem B4 TDI, lecz jest teraz 90 2.3 8-)
rok produkcji 1990 czyli jest rok starsze niż ja :mrgreen:
Audi 90 na pokładzie ma:
klima
wspomaganie kierownicy
centralny zamek
elektryczne szyby
oczywiście środek jasny welur
w planach napewno:
-dodatkowe wskaźniki
-AC
-jakieś ładne aluski
reszta napewno wyjdzie z biegiem czasu
Ogólnie stan autka dosłownie kolekcjonerski, 100% bezwypadkowy i jestem z niego bardzoooo zadowolony. Audi prawie wcale nie jeździło po polsce.
Narazie zdjęcia z tel ale będą z aparatu:)
pozdro
Audi umyte i od razu zrobiłem mała sesje 09.05.2011;-)
tak wygląda na oryginalnych alufelgach tylko ze na nich sa zimowki i trzeba z nimi porobić, foto jeszcze u poprzedniego własciciela
i ta naklejka <ok>
zmiana licznika z VDO na UN4 ponieważ stanęło naliczanie km a UN4 bardziej mi sie podoba tylko tarcze mam do 220km/h narazie
Chciałem sie pochwalić moim maleństwem od dawna jestem już na forum ale jakoś nie mogłem sie zebrać by pokazać mój samochód. jest to mój drugi samochodzik, poprzednio miałem B4 TDI, lecz jest teraz 90 2.3 8-)
rok produkcji 1990 czyli jest rok starsze niż ja :mrgreen:
Audi 90 na pokładzie ma:
klima
wspomaganie kierownicy
centralny zamek
elektryczne szyby
oczywiście środek jasny welur
w planach napewno:
-dodatkowe wskaźniki
-AC
-jakieś ładne aluski
reszta napewno wyjdzie z biegiem czasu
Ogólnie stan autka dosłownie kolekcjonerski, 100% bezwypadkowy i jestem z niego bardzoooo zadowolony. Audi prawie wcale nie jeździło po polsce.
Narazie zdjęcia z tel ale będą z aparatu:)
pozdro
Audi umyte i od razu zrobiłem mała sesje 09.05.2011;-)
tak wygląda na oryginalnych alufelgach tylko ze na nich sa zimowki i trzeba z nimi porobić, foto jeszcze u poprzedniego własciciela
i ta naklejka <ok>
zmiana licznika z VDO na UN4 ponieważ stanęło naliczanie km a UN4 bardziej mi sie podoba tylko tarcze mam do 220km/h narazie
Ostatnio zmieniony 13 lut 2012, 11:20 przez macieklc4, łącznie zmieniany 10 razy.
Panowie od początku borykam sie z problemem mojego ng na pb.... a mianowicie silnik zalewa, z tlumnika troszke strzela to chyba zapłony wypadaja ja się zbyt nie znam co może być przyczyna a chce z tym juz zrobić na cacy, poczytałem troche na forum o ng ale sam nie wiem czego się złapać..... czy jest ktoś z okolic Bielska-Białej kto może pomóc? bądz na forum właśnie w tym poście? bardzo bym prosił