[80 B3] Srebrno-czarny PM
[80 B3] Srebrno-czarny PM
[center]Witam wszystkich[/center]
Chciałem zaprezentować moją audiczkę 89r, którą kupiłem w sierpniu 2012 z przebiegiem 165 000. Silnik 1.8 PM bez gazu.
FOTKI :mrgreen: :mrgreen:
27.11.2013 Nowy mieszek <urodziny>. 8-) ,
Lampy narożne czerwone zamontowane i blenda 90 (sory za jakość, telefon)
Ostatnio ze szrotu dorwałem takie cacko za 7 dyszek. Pomalować w kolor i będzie jak znalazł.
Wyrwane przyciski w konsole, zrobione prawie ori maskownice i zerwane naklejki znad listew (wymysł jakiegoś niemca sprzed lat)
Po naklejkach został lakier innego odcieniu ale mam nadzieje że wszystko zejdzie po jakiejś polerce
Pozdrawiam wszystkich i czekam na opinie
Chciałem zaprezentować moją audiczkę 89r, którą kupiłem w sierpniu 2012 z przebiegiem 165 000. Silnik 1.8 PM bez gazu.
FOTKI :mrgreen: :mrgreen:
27.11.2013 Nowy mieszek <urodziny>. 8-) ,
Lampy narożne czerwone zamontowane i blenda 90 (sory za jakość, telefon)
Ostatnio ze szrotu dorwałem takie cacko za 7 dyszek. Pomalować w kolor i będzie jak znalazł.
Wyrwane przyciski w konsole, zrobione prawie ori maskownice i zerwane naklejki znad listew (wymysł jakiegoś niemca sprzed lat)
Po naklejkach został lakier innego odcieniu ale mam nadzieje że wszystko zejdzie po jakiejś polerce
Pozdrawiam wszystkich i czekam na opinie
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2016, 08:19 przez mrmajonez, łącznie zmieniany 23 razy.
jak Ci się chce to zeszlifuj lakier i podkład do gołęj blachy, połóż podkłąd epoksydowy i lakier, a jak nie, to kup klapę używkę w db stanie i tylko polakieruj. swoją drogą niezły uj zrobił tak z klapą :roll:mrmajonez pisze:Wiecie co poradzić na te krzyżyki na klapie bagaja? kilo betonu i lakier na to, czy jest jakieś inne wyjście ?
Na ślady na klapie nie ja zasłużyłem, a poprzedni właściciel keczy, widziałem nawet na aukcjach klapy w kolorze jak moja audiczka. Tylko myślę że mimo to, różnica w odcieniu będzie bardzo widoczna, bo ten lakier na mojej już dosyć zużyty. Ale kupię pewnie nową, bo na dole klapy są jeszcze wgniecenia. Pewnie z tej samej rozróby co porysowanie
[ Dodano: 2013-11-27, 22:01 ]
Dziś założyłem nowy mieszek, bo stary już nie miał siły. Zabrałem się też za zabudowę bagażnika. Jeszcze na kilka godzin przysiądę i gotowy, biały bagaj <ok>
[ Dodano: 2014-01-08, 12:11 ]
Dziś zmontowałem czerwony lampy narożne na tył Seima. Jak będę w domu to wrzucę foto
I już
Doszły dziś też dywaniki gumowe <urodziny>
[ Dodano: 2013-11-27, 22:01 ]
Dziś założyłem nowy mieszek, bo stary już nie miał siły. Zabrałem się też za zabudowę bagażnika. Jeszcze na kilka godzin przysiądę i gotowy, biały bagaj <ok>
[ Dodano: 2014-01-08, 12:11 ]
Dziś zmontowałem czerwony lampy narożne na tył Seima. Jak będę w domu to wrzucę foto
I już
Doszły dziś też dywaniki gumowe <urodziny>