Audi 80 B3 by Przemo swap 1.8t
Audi 80 B3 by Przemo swap 1.8t
Dosyć niedawno zakupiłem audiczkę po długiej przerwie . Jest to B3 1.6 na gaźniku totalny golas, z wyposażenia tylko wspoma. 1996r składak, 370tys nalotu .
tak wyglądała jak ją kupiłem:
Po wstępnym ogarnięciu wyglądała tak:
a tak na zimowych alu i z nowym grillem
tak wyglądała jak ją kupiłem:
Po wstępnym ogarnięciu wyglądała tak:
a tak na zimowych alu i z nowym grillem
Ostatnio zmieniony 07 cze 2017, 23:20 przez Przemo95, łącznie zmieniany 3 razy.
Trzeba było powrócić do starej gwardii :mrgreen:. Co do planów to założyć skóry za a4 bo już drugi tydzień czekają na moją wenę twórczą . Z zewnątrz to jedynie jakieś alu 17 i doprowadzić to do kultury
[ Dodano: 2015-11-09, 22:09 ]
Powolny proces tuningu zaczęty , na pierwszy ogień wnętrze. Na razie wszystko kompletuje żeby to jakoś spasować potem regeneracja skóry
na dniach wpadną boczki i deska z ostatniego liftu
[ Dodano: 2015-11-09, 22:09 ]
Powolny proces tuningu zaczęty , na pierwszy ogień wnętrze. Na razie wszystko kompletuje żeby to jakoś spasować potem regeneracja skóry
na dniach wpadną boczki i deska z ostatniego liftu
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Wertyn, jakie twoim zdaniem by koło lepiej leżało? Bo ogółem szukam jakiegoś zwykłego wzoru nie pstrokatego i bez żadnych szerokich rantów czy parapetów, borbety czy azevy odpadają bo na to już przepatrzeć nie mogę.
KAROLEK22XX, powoli działam tylko ostatnio często za granicą jestem i moje audi i golf tylko stoją i nabierają mocy urzędowej
quattroBandit, dużo za to nie dałem bo tylko 900zł i stąd ten stan . Co do foteli z a4 to banalnie prosta sprawa. W przednich fotelach wystarczy przełożyć dolny stelaż z oryginalnego fotela. Zaś z tyłu dolna część kanapy pasuje bez przeróbek, a co do oparcia to trzeba wspawać uchwyty i mocowania z a4.
KAROLEK22XX, powoli działam tylko ostatnio często za granicą jestem i moje audi i golf tylko stoją i nabierają mocy urzędowej
quattroBandit, dużo za to nie dałem bo tylko 900zł i stąd ten stan . Co do foteli z a4 to banalnie prosta sprawa. W przednich fotelach wystarczy przełożyć dolny stelaż z oryginalnego fotela. Zaś z tyłu dolna część kanapy pasuje bez przeróbek, a co do oparcia to trzeba wspawać uchwyty i mocowania z a4.