Audi 80 b4 byKozior (2.8 V6)Malowanie całego auta itp. :P
Audi 80 b4 byKozior (2.8 V6)Malowanie całego auta itp. :P
Witam postanowiłem się pochwalić autkiem na razie nie ma za wiele czym ale mody będą na pewno,to mój drugi projekcik autka wcześniejsze sprzedane, i auto zkostalo zakupione w połowie listopada jak sie to mówi po znajomosci i po pieniazkach bo za 4tys złotych.
Okolo miesiaca temu założyłem gazownie. całe autko posiada orginalny lakier, Jeżeli czegoś nie dopisalem a sobie przypomne to napisze napewno;)
Wyposażenie:
Audi 80 b4 2.8 V6 AAH 174KM ,Czarny Metalic
(instalacja gazowa sekwencja Stag300+)
Wyposażenie:
4xElektryczne szyby
elektryczne lusterka(podgrzewane)
podgrzewane fotele + tylna kanapa
Skórzana tapicerka "czarna"
ABS
Wspomaganie kierownicy
Centralny zamek
Komputer pokładowy AC/BC
Szyberdach
Bi-Xenon 6000K
Tłumik Ulter
Zawieszenie obniżone 60/40mm Weitec
Alufelgi Alutec 17 cali. /na zime alu 15" orginalne
Rozpórka kielichów przednich
Kierownica skórzana S-line
Regulacja wysokości foteli przód
System Procon-Ten
Elektryczna regulacja świateł
Atrapa bez znaczka
Radio CD/Mp3 Kenwood /nagłośnienie złożone na Alpine, Magnat, Sony
Oto zdjecia po zakupie i po moich tych czasowych modow zdjecia srodka wrzucę jutro.
Uploaded with ImageShack.us
16.05.2010r.
Pogoda nie dopisuje ale to planów nie popsuło trzeba bylo wyruszyc na giełde i zakupilem do audiczki wreszcie czarne dedykowane dywaniki ze stoperami <mikolaj> za tydzien zakładam dodatkowe zegary bo tez po okazji wyrwalem na gieldzie za cale 40zl to sie nazywa szalec a nie wydawac kasy na allegro :mrgreen:
23.05.2010r.
jutro dodam wiecej fotek bo jeszcze mi sie myska teraz od kompa zepsula wryyyyyyyyyy
Okolo miesiaca temu założyłem gazownie. całe autko posiada orginalny lakier, Jeżeli czegoś nie dopisalem a sobie przypomne to napisze napewno;)
Wyposażenie:
Audi 80 b4 2.8 V6 AAH 174KM ,Czarny Metalic
(instalacja gazowa sekwencja Stag300+)
Wyposażenie:
4xElektryczne szyby
elektryczne lusterka(podgrzewane)
podgrzewane fotele + tylna kanapa
Skórzana tapicerka "czarna"
ABS
Wspomaganie kierownicy
Centralny zamek
Komputer pokładowy AC/BC
Szyberdach
Bi-Xenon 6000K
Tłumik Ulter
Zawieszenie obniżone 60/40mm Weitec
Alufelgi Alutec 17 cali. /na zime alu 15" orginalne
Rozpórka kielichów przednich
Kierownica skórzana S-line
Regulacja wysokości foteli przód
System Procon-Ten
Elektryczna regulacja świateł
Atrapa bez znaczka
Radio CD/Mp3 Kenwood /nagłośnienie złożone na Alpine, Magnat, Sony
Oto zdjecia po zakupie i po moich tych czasowych modow zdjecia srodka wrzucę jutro.
16.05.2010r.
Pogoda nie dopisuje ale to planów nie popsuło trzeba bylo wyruszyc na giełde i zakupilem do audiczki wreszcie czarne dedykowane dywaniki ze stoperami <mikolaj> za tydzien zakładam dodatkowe zegary bo tez po okazji wyrwalem na gieldzie za cale 40zl to sie nazywa szalec a nie wydawac kasy na allegro :mrgreen:
23.05.2010r.
jutro dodam wiecej fotek bo jeszcze mi sie myska teraz od kompa zepsula wryyyyyyyyyy
Ostatnio zmieniony 18 mar 2012, 14:34 przez Kamil321, łącznie zmieniany 11 razy.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nastepna niby by przeróbka nastapila dzis a ze pracuje i nie mam czasu auto poszlo do goscia od tlumikow i zostal zrobiony wydech od poczatku do konca wywalone katy nowe opaski podwieszki i uszczeniacze , teraz na Ulterku lepiej mruczy niz bylo wszesniej :mrgreen: koszt zabiegu to tylko 140zl a robota zrobiona fachowo, a w innych warsztatach raz drożej hihi