[Audi 80 B4] Vulkanschwarz - zmiany str. 2
-
- Forum Audi 80
[Audi 80 B4] Vulkanschwarz - zmiany str. 2
Witam.
Postanowiłem w końcu przedstawić swoje Audi
Potrzebowałem na wczoraj auta, bo coraz więcej wyjazdów miałem a nie było czym jeździć. Poszukiwania trwały dosyć długo, miał być ful wypas, ale już nie można było tego przekładać dłużej, i wzięliśmy to co było. Blisko, dosyć tanio no i czego szukać więcej.
Rok: 12.1993r
Silnik: 1.9 TDI 1Z
Typ: Sedan
Wyposażenie:
Central zamek
Wspomaganie kierownicy
Airbag
ABS
Immobilajzer
El. i grzane lusterka ( nie grzeją )
El. regulowane światła
El. szyberdach
El. Szyberdach
Podłokietnik tył i przód
4 zagłówki
Hamulce tarczowe tył
To chyba tyle z ważniejszych rzeczy
Jest sporo rzeczy do zrobienia, ale trzeba czasu i pieniędzy na to. Nie mniej planuję to prędzej czy później zrobić. Stety, niestety silniczek jest na Boshu . Myślę że z czasem jest to do ogarnięcia.
Kilka foto:
Postanowiłem w końcu przedstawić swoje Audi
Potrzebowałem na wczoraj auta, bo coraz więcej wyjazdów miałem a nie było czym jeździć. Poszukiwania trwały dosyć długo, miał być ful wypas, ale już nie można było tego przekładać dłużej, i wzięliśmy to co było. Blisko, dosyć tanio no i czego szukać więcej.
Rok: 12.1993r
Silnik: 1.9 TDI 1Z
Typ: Sedan
Wyposażenie:
Central zamek
Wspomaganie kierownicy
Airbag
ABS
Immobilajzer
El. i grzane lusterka ( nie grzeją )
El. regulowane światła
El. szyberdach
El. Szyberdach
Podłokietnik tył i przód
4 zagłówki
Hamulce tarczowe tył
To chyba tyle z ważniejszych rzeczy
Jest sporo rzeczy do zrobienia, ale trzeba czasu i pieniędzy na to. Nie mniej planuję to prędzej czy później zrobić. Stety, niestety silniczek jest na Boshu . Myślę że z czasem jest to do ogarnięcia.
Kilka foto:
Ostatnio zmieniony 10 lip 2014, 15:11 przez Kamillo444, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
Ja mam radio z Alpine, CDE-120RM, dźwiękowo gra lepiej niż tańsze Kenwoody czy Pioneery, ale one też nie wypadają źle. Smiało możesz wziąć jakiegoś Kenwooda, bo kiedyś też miałem i grało super. Ja polecę Ci Alpine ze względu takiego, że sam mam i ponad 2 lata chodzi elegancko, tak samo gra. 8-) Kosztuje więcej niz masz przedział, ale używane dorwałbyś w tej kasie. Ale nówki Kenwooda chyba dostaniesz za tyle, ile możesz wydać także śmiało można brać.
Plusem tego Alpine jest to, że pasuje fajnie do podświetlenia fabrycznego. :mrgreen:
Plusem tego Alpine jest to, że pasuje fajnie do podświetlenia fabrycznego. :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
http://www.sony.pl/product/ich-usb/cdx-gt450u
Ja mam takiego soniaka i sobie chwalę chyba znajdziesz za tyle kasiury myślę co chcesz wydać <ok>
Ja mam takiego soniaka i sobie chwalę chyba znajdziesz za tyle kasiury myślę co chcesz wydać <ok>
Bierz któregoś z przedziału do 250zł, np. patrzę teraz na allegro i KENWOOD KDC-U31R przykładowo. Radia z tego przedziału cenowego, nieważne czy to Pioneer czy Kenwood czy Sony, grają praktycznie tak samo. Różnią się tylko funkcjami, i obsługa. Praktycznie to dobierz sobie kolor podświetlenia i bierz coś z Pioneera, Kenwooda, Sony. Polecam Kenwooda, bo kiedyś miałem i problemów nie było, gra do tej pory u kolegi.Kamillo444 pisze:Fajny ten Alpine, ale troche za drogi, a jakie modele Kenwooda, albo Pioneera byś polecił?