Czarne B4 ABT 1992'
Czarne B4 ABT 1992'
Witam chciałbym przedstawić moje B4 :mrgreen:
Jest to zwykły golas z 1992 roku bez elektryki abs-u i takich innych....
Mam ją już od jakiegoś czasu a że wdzięcznie się sprawdza postanowiłem przeprowadzić kilka zmian.
Mianowicie...
-wymiana szyberdachu bo stary był uszkodzony
-polakierowałem maskę ponieważ zszedł lakier bez barwny
-felgi to 17'' z oponą 205/40 (pomalowane na biało)
-krótkie sprężyny, nie wiem ile obniżają bo leżały w garażu znajomego od wieków :mrgreen:
-zmieniłem grill co pociągnęło za sobą kolejne kroki
-w zderzaku nie było ori halogenów więc w miejsca po zaślepkach poszła siatka wraz z nowymi oczkami
-żeby to się jakoś prezentowało przyciemniłem przednie lampy
w planach mam jeszcze zrobić coś z wydechem żeby troszkę mruczała oraz zmienić coś w w środku (jeszcze nie mam pomysłu ) bo jak na razie jedyna zmiana to kierownica która pochodzi z 90-tki coupe...
kilka fotek... :mrgreen:
A na dzień dzisiejszy wygląda tak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam nadzieję że spodoba Wam się moje autko a za wszelkiej maści komentarze i opinie będę bardzo wdzięczny....
Pozdrowionka...
Jest to zwykły golas z 1992 roku bez elektryki abs-u i takich innych....
Mam ją już od jakiegoś czasu a że wdzięcznie się sprawdza postanowiłem przeprowadzić kilka zmian.
Mianowicie...
-wymiana szyberdachu bo stary był uszkodzony
-polakierowałem maskę ponieważ zszedł lakier bez barwny
-felgi to 17'' z oponą 205/40 (pomalowane na biało)
-krótkie sprężyny, nie wiem ile obniżają bo leżały w garażu znajomego od wieków :mrgreen:
-zmieniłem grill co pociągnęło za sobą kolejne kroki
-w zderzaku nie było ori halogenów więc w miejsca po zaślepkach poszła siatka wraz z nowymi oczkami
-żeby to się jakoś prezentowało przyciemniłem przednie lampy
w planach mam jeszcze zrobić coś z wydechem żeby troszkę mruczała oraz zmienić coś w w środku (jeszcze nie mam pomysłu ) bo jak na razie jedyna zmiana to kierownica która pochodzi z 90-tki coupe...
kilka fotek... :mrgreen:
A na dzień dzisiejszy wygląda tak... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam nadzieję że spodoba Wam się moje autko a za wszelkiej maści komentarze i opinie będę bardzo wdzięczny....
Pozdrowionka...
- GreenNatural
- Forum Audi 80
Dzięki za opinie <ok> miło wiedzieć że komuś jeszcze się podoba....
Co do grilla to założenie było takie ażeby coś zmienić w wyglądzie przodu auta bo tył jest moim zdaniem piękny ale przodek wydawał mi się jakiś taki nijaki...
A jeśli chodzi o halogeny to właśnie mam dylemat bo faktycznie może i trochę rażą ale wydaje mi się że odwracają uwagę pewnych panów :mrgreen: od ciemnych lamp, myślałem na żółtym kolorem ale sam nie wiem...
Co do grilla to założenie było takie ażeby coś zmienić w wyglądzie przodu auta bo tył jest moim zdaniem piękny ale przodek wydawał mi się jakiś taki nijaki...
A jeśli chodzi o halogeny to właśnie mam dylemat bo faktycznie może i trochę rażą ale wydaje mi się że odwracają uwagę pewnych panów :mrgreen: od ciemnych lamp, myślałem na żółtym kolorem ale sam nie wiem...
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub