[audi 80 b4 1.9 tdi 1z] zakup audi w UK w Walli.na glebę go?
-
- Forum Audi 80
[audi 80 b4 1.9 tdi 1z] zakup audi w UK w Walli.na glebę go?
Witajcie rodacy! mieszkam w UK dwa lata postanowiłem wrócić do mojej miłości jaką jest po prostu AUDI-classic car:) dwa lata mnie nie było na forum ale wracam i wracam z nowym samochodem:) a jest to audi 80 b4 1.9tdi 1z z 1992 roku auto ma bardzo mały przebieg 90 tysięcy mil wszystko jest jeszcze od fabryki nawet pasek rozrządu(oczywiście do wymiany)właścicielem jest starszy pan ma go już 8 lat auto stoi około 3 miesiące w jednym miejscu,umówiłem się z nim dał mi kluczyk i odpalił jak nowy samochód z salonu! na wstępie do wymiany sprzęgło(80 funtów) i rozrząd(60 funtów) (chyba dam radę sam to zrobić) i parę innych drobiazgów typu-wymiana czujnika oleju(kontrolka się świeci,stan oleju ok)gumowa osłona przegubu,naprawa kabla od lamp w klapie, i takie tam drobiazgi.A PYTANIE DO WAS TO robić te auto na 100% oryginalne i tak sobie nim śmigać czy zwalić go na GLEBĘ:) i szeroką stal 14 cali lub 15:) co sądzicie bo ja się zdecydować nie mogę dodam ze drogi tu do gleby są wyśmienite:) aha za auto Pan chcę 400 funtów ja zaproponuję w piątek(14 sierpnia) £300 bo jest trochę do zrobienia.Oto dwie fotki auta PISZCIE CO MYŚLICIE
A ja powiem tak, całość w miarę do oryginalnego stanu jak najbardziej ale jak go troche zmodyfikujesz to nic mu sie nie stanie - ja bym lekką glebę zrobił i zdecydowanie inne ładniejsze koło - całość będzie się ładniej prezentować i pewnie też lepiej prowadzić pojedziesz potem na kilka zlotów to już sam zdecydujesz co dalej...
Zyczę ci powodzenia
Zyczę ci powodzenia
Motyw Bandziora na szerokiej stali nie komponuje mi się z tym kolorem...
Lepszy potencjał widzę w efekcie zadbanej serii...
Kosmetyka typu polerka końcówki tłumika i odświeżenie zewnętrznych elementów plastikowych do tego delikatna polerka... Białe Ledy w postoje, Białe Ledy na tablice, hak out, chlapaki out i alus 10-cio ramienny bądź od Compi...
Glebę raczej ewentualnie a jak już to jakąś delikatną typu Eibach Pro Kit -35 + Blistein B6 dla przyjemności latania po krętych i gładkich drogach...
Lepszy potencjał widzę w efekcie zadbanej serii...
Kosmetyka typu polerka końcówki tłumika i odświeżenie zewnętrznych elementów plastikowych do tego delikatna polerka... Białe Ledy w postoje, Białe Ledy na tablice, hak out, chlapaki out i alus 10-cio ramienny bądź od Compi...
Glebę raczej ewentualnie a jak już to jakąś delikatną typu Eibach Pro Kit -35 + Blistein B6 dla przyjemności latania po krętych i gładkich drogach...