[100 C4 ] 2.8 AVANT QUATTRO
Przyłacze sie do temau, bo ja mam do granicy 10km i mieszkałem w siedlach przez kilka i nie każde autko a zwłaszcza audiola musi latac na BY z siedlec czy z okolic białej podlaskiej :evil: I znam siedleckich i bialskich handlarzy i jakoś nikt na nich nie narzeka, tylko Ty Duo. I widać że dawno byłeś na granicy u nas, skoro uważasz że najpopularniejsze sa 100 czy A6. Zapraszamy, chętnie wyprowadzimy Cię z błędu :mrgreen:
A autko fajne musze przyznać <ok> Ładne jasne wnetrze
A autko fajne musze przyznać <ok> Ładne jasne wnetrze
tylko ja ? to powiedz to tez tym ludziom z calej polski ktorzy dzwoniac z ogloszenia auto typu s4 s6 pytaja sie jak daleko jest z lublina do siedlec i łukowa i czy auto latało na przemyt .. od śląska po pomorze nikt sobie tego nie wymyslił .. a w łukowie byłem 2 tyg temu i powiem szczerze ze co 5te auto to C4 w avancie :mrgreen: a co drugie z nich ma wszystkie szyby czarne a co stoi w kolejkach na granicach to nie wiem - przynajmniej dowod tego ze moje passaty i audice nie widza przejsc gtranicznych a tak szczerze co teraz wg Ciebie w modzie na granicy ? pewnie a8 i beemki z duzymi silnikami znając zycie ..
a co do handalarzy od was .. masz tu kolejny dowód zeby nie bylo ze wszyscy chalą tylko Duo sie uwziął:
http://otomoto.pl/audi-100-uwaga-na-kom ... 56373.html
ja nie chce obrazic nikogo od was bo wiadomo sa ludzie i tacy i tacy i tak samo auta ale uwierz mi i ja i moi znajomi mamy raczej gorsze niz lepsze doswiadczenia tak samo jak z passatami spod granicy ukrainskiej .. fakt jest taki a nie inny i ani to moja zasluga ani Twoja wina. Takze bez urazy chlopaki jest jak jest ...
a co do handalarzy od was .. masz tu kolejny dowód zeby nie bylo ze wszyscy chalą tylko Duo sie uwziął:
http://otomoto.pl/audi-100-uwaga-na-kom ... 56373.html
ja nie chce obrazic nikogo od was bo wiadomo sa ludzie i tacy i tacy i tak samo auta ale uwierz mi i ja i moi znajomi mamy raczej gorsze niz lepsze doswiadczenia tak samo jak z passatami spod granicy ukrainskiej .. fakt jest taki a nie inny i ani to moja zasluga ani Twoja wina. Takze bez urazy chlopaki jest jak jest ...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
ale, że aż się wysilę na polskie znaki, osądy to lubisz wydawać...duo pisze:nie chce obrazic nikogo od was
takie wyroczniowate cytaty w Twoim wykonaniu moznaby mnozyc Moj Drogi, luzuj troche porty.duo pisze:stamtąd audic sie nie kupuje chyba ze auto dalej bedzie latac po granicach
maly81, zarzuc wiecej fot zanim ogloszenie wygasnie.
po to jest forum zeby pisac co sie mysli a jak to jest poparte faktami i doswiadczeniem to jeszcze lepiej .. gorzej jak sie czyta cos co ktos napisal co mu slina na jezykprzyniesie bo tu poczytal tam poczytal tam posluchal tu posluchal troche dodal troche ujal i powastala dalsza czesc historii generalizujac to moze i wyglada to tak ze lubie wydawac osady, ale przynajmniej przy tym glupot nie pierd... ogolnie to mowie to co mysle, za to nie duzo ludzi nie lubi bo wieksoc lub sluchac same slodkosci, ja wole trzezwosc jaka by ona nie była. A jak mnie poznasz na zywo kiedys to zobaczysz ze wcale nie jestem taki zarozumiały na jakiegos sie wydaje poprzez forum :mrgreen:deejay.ftb pisze:ale, że aż się wysilę na polskie znaki, osądy to lubisz wydawać...duo pisze:nie chce obrazic nikogo od wastakie wyroczniowate cytaty w Twoim wykonaniu moznaby mnozyc Moj Drogi, luzuj troche porty.duo pisze:stamtąd audic sie nie kupuje chyba ze auto dalej bedzie latac po granicach
maly81, zarzuc wiecej fot zanim ogloszenie wygasnie.