Wyposażenie:

Plany:

Kilka foto po zakupie:

Nowe koło i sprzęt grający (kupiony za bezcen):

Zmiana prawego błotnika, oraz przygotowania do malowania

Przybycie dawcy

Brat skończył lampy.

Ręczna polerka auta, widać różnicę.

Złożenie po malowaniu.

Sprowadzenie Audi do warsztatu, gdzie brat pracuje, aby można było działać dalej.

wymienione przewody WN, kopułka, palec rozdzielacza (auto odrzyło)
-wstawione el. szyby
-zmienione włączniki przy kierownicy
-zrezany włącznik awaryjnych nad radiem (z przymusu, nowy pająk jest od b4)
-zamontowany wyświetlacz temp. zewnętrznej
-ogarnięte podświetlenia, światła itp związane z elektryką
-podwieszone tłumiki
-pokrętła nawiewów od b4

-mała sesja
-zmiana felgi na Brock 8,5x17 cali

-zderzak + dokładka kamei tył, jest i przód, ale brak foto

-maska w stylu rust

- zawieszenie -40mm

-w międzyczasie zmiana wody na płyn, zmiana licznika, felg, przyciemnienie kierunków.
Klapka:
A tu foto ciemnego frontu, niestety jakość bardzo zła, ale jutro będzie nowe foto.

Mały aktual. Wymienine zostały łączniki stabilizatora, i już nie stuka

Zmieniony wydech końcowy, pusty w środku. Nie jest najpiękniejszy, ale lepszy niż duża pucha, która wszędzie zawadzała.
Przy okazji kupowania części trafiłem na taką sztukę:
Foto o mroźnym poranku:

Mikołaj w tym roku się pośpieszył <mikolaj> i przyniósł oto takie coś:
Oprócz tego są też "nowe" felgi na następny sezon, Azev A 7,5x16 cali. Ładnie się podszykuje przez zimę <ok>
Jeszcze wymiana rozrządu i termostatu czeka. Trafiły i dwie małe rzeczy, a mianowicie naklejka
i przy okazji wymiany wycieraczek pomalowałem ramiona w czarny mat, mała rzecz a cieszy

W międzyczasie zmienione amorki z przodu

Takie małe zmiany, myślę że na lepsze

I zbieramy graty na nowy sezon, oponki 205/50/16 kupione okazyjnie <ok>
będą siedziały na tych felgach:

Dzisiaj został pomalowany dół zderzaka na czarno i wstawiony termostat, którego nie było :shock: . Kilka foto z malowania:
etap 1
etap 2
efekt finalny
A tu takie se foto, od lewej moje audi, golf znajomego, i golf brata.

Ostatnimi czasy na szrot trafiło coupe, i to czerwone :lol: . Łupem padła maska, prawy błotnik, i prawe drzwi, wszystko w bardzo dobrym stanie. Będą grzane, elektryczne lustra :hmm: .
Tylko foto słabej jakości

Przymiarka dokładki przód i foto zegarów

Pierwsze efekty polerki felg azev

Na zimowej stali pożyczonej, po ręcznej polerce lakieru. Została naprawiona el. szyba kierowcy, bo zerwała się linka, oraz zrobione całe przednie zawieszenie i cała geometria
Coupe zostało również odpowiednio oznaczone
Taka mała przymiarka felg, na początek remotec 9x16 cali, później stal 8x14 cali
No i mała zapowiedź felgi na sezon, Azev A 7,5x16 cali, oponki na przód 205/50/16, tył 205/55/16. Felgi jeszcze trzeba pomalować.

Przymiarka felg S-line 8x17, wtedy jeszcze nie wiedziałem że będą moje

Zaczęło się od wymiany uszczelek w kolektorze ssącym i filtra powietrza. Potem rozrząd, pompa wody przy okazji dekiel w czarny mat i nowa uszczelka spryskiwacze w zderzak, nowy kolor alu, tylne lampy ściemnione, zaciski na czerwono, wymieniony lewy odbłyśnik i szkło w przedniej lampie
Ze złych wiadomości to do wymiany przednia szyba

Audi dostało polerkę lakieru, nową szybę czołową, lusterka w kolorze, przyciemnioną blendę, został naprawiony ręczny i zrobiony przegląd.
Kilka foto z kilku lokalnych spotów

Zakupiony gwint na tył KW

Zmiana uszczelki, zrobienie porządku z głowicą, zmiana uszczelek w kolektorze wydechowym i uszczelki pod pokrywą zaworów

Walka z wilgocia. Dzisiaj wyleciała wykładzina i ku miłemu zaskoczeniu podłoga w stanie niemalże idealnym. Po stronie kierowcy brak było wygłuszenia, tylko szmaty, a po stronie pasażera prawie cały filc poszedł won.
A tu takie foto znalezione w necie
Czekam na ocenę, krytykę i porady.
Pozdrawiam.
[/b]