Audi A6 2,5 TDI - Chips
Audi A6 2,5 TDI - Chips
Ostatnio zmieniony 20 sie 2009, 22:12 przez chips, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolega ma 150 - konną i nie chce innego silnika. Zależy jak się eksploatuje. Z tego co wyczytałem to jak nie oszczędza się na olejach, to nie ma z nim większych problemów. Wszystko wyjdzie w praniu. Na razie cieszę się mocą, a jest czym :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Co do fotek środka to zapodam za jakiś czas.funnyboy88 pisze:No właśnie... silnik kicha... stare 2,5 były lepsze
150 KM zawsze miały 6 cylindrów, pięciocylindrowe miały max 140 KM. Ponadto w C5 były tylko V6funnyboy88 pisze:150 KM OK, pytanie tylko ile cylindrów
[ Dodano: 2009-08-19, 23:12 ]
Moim zdaniem 1,9 jest za słabe na tę budę.shellah pisze:super autko no ale te silniki łatwiej chyba byłoby znaleźć 1.9 :?:
Mi się podoba c5 ale w sedanie :mrgreen:
Ale ma 4 cylindry a nie 6 przez co jest zdeczko lżejsze.chips pisze:adam1988audi pisze:no no konkret:D ale ja to bym wolał 1,8T:D podobno mniej awaryjny a kopa ma:D
Na pewno ma, ale to jest 30 kucy mniej, poza tym, ja nie lubię benzyniaków
1.9 nie jest wcale za słabe do tej budy, radzi sobie całkiem nieźle, tylko sa troche droższe od 2.5 i dużo trudniej znaleźć ładny egzemplarz bo ludzie nie chca ich sprzedawać.
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
chips, możesz tu sie pochwalić http://a6klub.pl/ <ok>
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
chips, śmigaj po wlepkę na www.a6klub.pl ładna furka.
Doc pisze:chips, śmigaj po wlepkę na www.a6klub.pl ładna furka.
Już się tam zarejestrowałem i kaskę na wlepę już wpłaciłem, ale nakleję ją dopiero jak pomaluję klapę, bo jest lekko zagięta.
[ Dodano: 2009-08-20, 20:38 ]
Parę rzeczy do fulla brakuje, ale i tak moim zdaniem nie jest biednie. Z wypasiku to przede wszystim Quattro (to już moje 5 Audi, ale pierwsze Q). Skrzynka 6 biegów, audio Symphony, pełny FIS, krzesła sterowane prądem, zawias sportowy (1BE) (swoją drogą potrzebuję sprężyny przednie, bo mi pękła), klima dwustrefowa, szyber, pełna elektryka, boazeria, odpinany ori hak, 6 jaśków, ABS, ESP, halogenygmitek pisze:miałem okazje zrobić troche kilometrów takim... dobrze to zapiernicza ui komfort jazdy jest świetny.. jak z wyposażeniem?? full opcje masz?