Takim autem woziłem się poprzednio.
Golf MKII GT, 1991 rok, 1,8 90KM na jednopunkcie, gleba -40mm, szeroki hokej, cały zestaw dokładek z GT, konsola Votexa na kasety, lampy Hella Black, podkładki pod klamki, cała półka tylna bez dziur na głośniki od GTI
[VW Golf mk II GT] - moje byłe auto :)
O i kolejna Golfina na forum miło pooglądać te autka, widzę Marcin że zamiłowanie do COOO zrodziło się jeszcze jak miałeś VW, radio firmówka z Ingolstad. <ok>
Podoba mi się kolor i kierownica u Ciebie, powiedz jeszcze czy tylne lampy sam majstrowałeś czy już były ciemne jak kupiłeś, jak sam to powiedz jak taki efekt uzyskałeś.
Podoba mi się kolor i kierownica u Ciebie, powiedz jeszcze czy tylne lampy sam majstrowałeś czy już były ciemne jak kupiłeś, jak sam to powiedz jak taki efekt uzyskałeś.
Miłość do VAGów zrodziła się we mnie z pierwszym autem czyli 80ką ojca . Później sam miałem 80 B2, Golfa I 1.3, i właśnie tego Golfa II czerwonegoDAN 80 pisze:O i kolejna Golfina na forum miło pooglądać te autka, widzę Marcin że zamiłowanie do COOO zrodziło się jeszcze jak miałeś VW, radio firmówka z Ingolstad. <ok>
Co do niego to kolor to tornadorot, po polerce świetnie wyglądał, kierownica ori z GT/GTI, a co do lamp to czarne Helle, wyrwałem je za 50zł w super stanie.
Tu jako bonus jescze zdjęcie MK I które kiedyś miałem: