Co o tym myslicie ?M@rcus pisze:Witam, mam pytanko czy była by możliwość utworzenia np. działu poszczególnych grup? chciał bym zebrać trochę ludzi z woj. Lubelskiego i utworzyć taką Grupę Lubelską, w dziale tym utworzone były by tematy związane z Zlotami danej grupy, powitania, informacje o warsztatach, opisy i fotki autek z danej grupy, i inne. Jest to realne? Myślałem nad założeniem takiego forum ale to jest fajne i wydaje mi się że fajnie by było uczestniczyć właśnie na nim i je rozreklamowywać, AKP zrzesza ludzi całej marki a tu jest rozdzielenie jakieś. Proszę o zastanowienie się nad moją propozycją. Pozdrawiam serdecznie 8-)
Propozycja-grupy regionalne na 4um
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Propozycja-grupy regionalne na 4um
Ostatnio zmieniony 13 mar 2007, 21:49 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Myśle że tworzenie grup regionalnych to niezbyt dobry pomysł, z czasem mogło by dojść do rozłamu klubu a chyba lepiej trzymać się wszyscy razem.Oczywiście to nie przeszkadza w dogadaniu się miedzy klubowiczami z sąsiedztwa i organizowaniu spotkań,wymiany informacji i wzajemnej pomocy.Osobiście jestem za drugą propozycją czyli działu dotyczącego spotów i zlotów.
IC69 pisze:Myśle że tworzenie grup regionalnych to niezbyt dobry pomysł, z czasem mogło by dojść do rozłamu klubu a chyba lepiej trzymać się wszyscy razem.Oczywiście to nie przeszkadza w dogadaniu się miedzy klubowiczami z sąsiedztwa i organizowaniu spotkań,wymiany informacji i wzajemnej pomocy.Osobiście jestem za drugą propozycją czyli działu dotyczącego spotów i zlotów.
Rozumie Twoje obawy ale naprawdę zapraszam na Mitsubishi
Zobacz jak to tu rozwiązali i co się tam pisze i o czym myślę, że Twoje obawy znikną: )