Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Propozycja działu

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
misiek440
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Propozycja działu

Post autor: misiek440 » 04 lip 2008, 09:23

Mam pewien pomysł, nie wiem czy się spodoba ,ale go przedstawię.

Recenzje

Dział miałby służyć opiniami, na temat różnych artykułów sprzedawanych. Wiadomo czasami tańsze elementy mają w miarę nie najgorszą jakość, a czasami warto dołożyć trochę kasy.
Można by go tak podzielić jak dział ogłoszeń. Łatwo można by było znaleźć, daną część czy artykuł i poczytać jak się sprawuję. Myślę że by to ograniczyło część postów typu jakie amorki, jakie opony, jakie łożyska, jaki wosk itp , które się często powtarzają.

Co o tym myslicie? :mrgreen:

Awatar użytkownika
el_scorpion
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: el_scorpion » 04 lip 2008, 14:54

Można zebrać już napisane posty o poszczególnych częściach i utworzyć coś w rodzaju FAQ ale według mnie tworzenie od nowa takiego działu minie się z celem bo przecież całe forum ma spełniać taką funkcję o jakiej piszesz.

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 04 lip 2008, 17:16

mnie się pomysł bardzo podoba, jak już ktoś kupi coś do fury i poużywa trochę w różnych warunkach to może spokojnie taki test napisać. ale musiałoby być to na zasadzie kupiłem poużywałem i dopiero piszę a nie o kupiłem to a to wczoraj i jest fajne podoba mi się...
konieczne byłyby dane typu czas zakupu, zrobiony przebieg, wrażenia, fotografie produktu, gdzie i za ile kupiony, wyszczególnione wyraźnie i krótko plusy i minusy, i tekst recenzji ale też nie przesadnie długi żeby to się chciało poczytać... w razie awarii czy zniszczenia produktu napisać o tym koniecznie w jakich okolicznościach i co sie zepsuło...
jestem obiema ręcami za ;] na pewno pomogłoby to w wyborze części czy wyposażenia czy też materiałów ekspoatacyjnych

Awatar użytkownika
misiek440
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: misiek440 » 04 lip 2008, 17:49

Skuciok, właśnie o coś takiego mi chodzi. Tematy o amorach, gumkach, simerblokach tulejach itp doś często się powtarzają :-D

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 04 lip 2008, 18:01

Co za dużo to nie zdrowo. Sądzę że wprowadzania nowych działów i jeszcze dzielenie ich na podkategorie sprawi że forum staje się mnie czytelnej.
Ale to tylko moje zdanie. :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”