Mam pewien pomysł, nie wiem czy się spodoba ,ale go przedstawię.
Recenzje
Dział miałby służyć opiniami, na temat różnych artykułów sprzedawanych. Wiadomo czasami tańsze elementy mają w miarę nie najgorszą jakość, a czasami warto dołożyć trochę kasy.
Można by go tak podzielić jak dział ogłoszeń. Łatwo można by było znaleźć, daną część czy artykuł i poczytać jak się sprawuję. Myślę że by to ograniczyło część postów typu jakie amorki, jakie opony, jakie łożyska, jaki wosk itp , które się często powtarzają.
Co o tym myslicie? :mrgreen:
Propozycja działu
- el_scorpion
- Forum Audi 80

- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
mnie się pomysł bardzo podoba, jak już ktoś kupi coś do fury i poużywa trochę w różnych warunkach to może spokojnie taki test napisać. ale musiałoby być to na zasadzie kupiłem poużywałem i dopiero piszę a nie o kupiłem to a to wczoraj i jest fajne podoba mi się...
konieczne byłyby dane typu czas zakupu, zrobiony przebieg, wrażenia, fotografie produktu, gdzie i za ile kupiony, wyszczególnione wyraźnie i krótko plusy i minusy, i tekst recenzji ale też nie przesadnie długi żeby to się chciało poczytać... w razie awarii czy zniszczenia produktu napisać o tym koniecznie w jakich okolicznościach i co sie zepsuło...
jestem obiema ręcami za ;] na pewno pomogłoby to w wyborze części czy wyposażenia czy też materiałów ekspoatacyjnych
konieczne byłyby dane typu czas zakupu, zrobiony przebieg, wrażenia, fotografie produktu, gdzie i za ile kupiony, wyszczególnione wyraźnie i krótko plusy i minusy, i tekst recenzji ale też nie przesadnie długi żeby to się chciało poczytać... w razie awarii czy zniszczenia produktu napisać o tym koniecznie w jakich okolicznościach i co sie zepsuło...
jestem obiema ręcami za ;] na pewno pomogłoby to w wyborze części czy wyposażenia czy też materiałów ekspoatacyjnych