sposób pisania postów
sposób pisania postów
Koledzy,
Często odsyłamy nowych klubowiczów do szukajki i do korzystania z wiedzy zebranej w starych tematach.
Zauważyłem jednak, że przeglądanie starych wątków często niewiele daje.
Jest tak ponieważ rozmawiając o czymś konkretnym podajemy TYLKO linki (np do allegro, otomoto itd.). a ważność tych linków wygasa.
Apeluje by po podaniu linka podać również NAZWĘ produktu, czy czegokolwiek, bo wtedy każdy może sobie wklepać w google i zobaczyć o czym wogóle mowa.
ideałem byłoby wstawianie również fotek na jakimś zewnętrznym hostingu.
Dzięki za ewentualne wysłuchanie.
pozdrawiam
Często odsyłamy nowych klubowiczów do szukajki i do korzystania z wiedzy zebranej w starych tematach.
Zauważyłem jednak, że przeglądanie starych wątków często niewiele daje.
Jest tak ponieważ rozmawiając o czymś konkretnym podajemy TYLKO linki (np do allegro, otomoto itd.). a ważność tych linków wygasa.
Apeluje by po podaniu linka podać również NAZWĘ produktu, czy czegokolwiek, bo wtedy każdy może sobie wklepać w google i zobaczyć o czym wogóle mowa.
ideałem byłoby wstawianie również fotek na jakimś zewnętrznym hostingu.
Dzięki za ewentualne wysłuchanie.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 lis 2008, 18:11 przez PawelG, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ignoranctwo niektórych to jedna sprawa, Ale ci co szukają naprawde nie mają łatwo.goldi j51 pisze:Witam dobrze piszesz Paweł tylko jest bardzo dużo tematów które się powtarzają ale i tak nowi klubowicze zakładają nowy temat bo nie chce im sie szukać np. na temat nagrzewnicy było już setki razy i tak co jakiś czas się powtarza temat .Trzeba je od razu zamykać i tyle
Sam ostatnio wyszukiwałem wszystko o radyjkach (bo zmieniałem) i tematów jest wiele, ale w każdym same linki (nieaktualne) do allegro.
-
a.milewski.mm
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
To jest niestety plaga i brak wyobraźni.PawelG pisze:Sam ostatnio wyszukiwałem wszystko o radyjkach (bo zmieniałem) i tematów jest wiele, ale w każdym same linki (nieaktualne) do allegro.
Opisując dany model - jesli temat nie dotyczy stricte allegro - wypadałoby dawać linki do strony producenta bądź serwisów typu Ceneo.pl
a ja z kolei bym proponował nazywać tematy z myślą o użytkownikach, którzy być może bedą szukać dokałdnie naszego tematu
np zamiast pisać [B4 xxxxxxx] dziwna sprawa z zawieszeniem radziłbym napisać np [B4 xxxxxxx] Huczy i stuka na zakrętach
Wierzcie mi że tego typu postów jest naprawdę wbrud, więc nie utrudniajmy sobie życia i tymbardziej moderatorom. Ja ze swej strony zapewniam, że momentalnie tracę szacunek do takich "pisarzy"
np zamiast pisać [B4 xxxxxxx] dziwna sprawa z zawieszeniem radziłbym napisać np [B4 xxxxxxx] Huczy i stuka na zakrętach
Wierzcie mi że tego typu postów jest naprawdę wbrud, więc nie utrudniajmy sobie życia i tymbardziej moderatorom. Ja ze swej strony zapewniam, że momentalnie tracę szacunek do takich "pisarzy"
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
tylko że w takim przypadku (akurat tym konkretnym) co ci z postów dwu letnich gdzie ktoś podaje że super radio to radio firmy XXX model YYY skoro teraz te radio jest przestarzałePawelG pisze:Sam ostatnio wyszukiwałem wszystko o radyjkach
Ale poruszasz w sumie ten sam temat to ktoś ci poda linka aktualnego z tym radiem które jest aktualnie na topie. ok. troszkę sie zapętliłem. nie wiem czy zakumacie o co mi chodzi
trochę OT. sorki