Pomysły, sugestie, zmiany, wspołpraca
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Pomysły, sugestie, zmiany, wspołpraca
Cześć.
Ponieważ forum audi80.pl raczkuje, bardzo chętnie wysłuchamy pomyslów, sugestii, ofert wspołpracy, zmian na forum, zmian działów, dodania nowych.
Jeśli ktokolwiek ma jakieś pomysły, zapraszam do dyskusji. Wszelkie pomysły mile widziane.
Naszym zamiarem jest tworzenie tego boardu wspolnie.
Ponieważ forum audi80.pl raczkuje, bardzo chętnie wysłuchamy pomyslów, sugestii, ofert wspołpracy, zmian na forum, zmian działów, dodania nowych.
Jeśli ktokolwiek ma jakieś pomysły, zapraszam do dyskusji. Wszelkie pomysły mile widziane.
Naszym zamiarem jest tworzenie tego boardu wspolnie.
-
cobra
To może ja tylko małe uwagi... jakoś mało czytelne jest to forum, zdałoby się trochę rozszerzyć "pole manewru"...te szare paski po bokach sa zbyteczne.... jak coś jeszcze zauważe to dam znać... 
narx...
jakby trza w czym pomóc... to służe
P.S. zauwazyłem że forum jest otwarte dla wszystkich... proponowałbym zablokować mozliowsc pisania postów osobom niezlogowanym
:
narx...
jakby trza w czym pomóc... to służe
P.S. zauwazyłem że forum jest otwarte dla wszystkich... proponowałbym zablokować mozliowsc pisania postów osobom niezlogowanym
-
jmm
Co do loga, może jakiś mały collage - a'la przegląd modeli poczynając od B1.
Jeśli znajdę troszkę czasu to spróbuję coś takiego wymodzić, ew. poproszę znajomego grafika o pomoc i coś we dwóch.
Chciałbym również zaproponować dział "Instrukcje, schematy, literatura" zawierający np. książki do napraw 80tek, schematy elektryki etc - w formie PDFów. To są rzeczy często poszukiwane a na pewno klubowicze mają w swoich zasobach trochę takich dokumentów :mrgreen: Tylko czy jest na to przestrzeń dyskowa i jak można by to załadowywać?
Jeśli znajdę troszkę czasu to spróbuję coś takiego wymodzić, ew. poproszę znajomego grafika o pomoc i coś we dwóch.
Chciałbym również zaproponować dział "Instrukcje, schematy, literatura" zawierający np. książki do napraw 80tek, schematy elektryki etc - w formie PDFów. To są rzeczy często poszukiwane a na pewno klubowicze mają w swoich zasobach trochę takich dokumentów :mrgreen: Tylko czy jest na to przestrzeń dyskowa i jak można by to załadowywać?
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Maroo, to forum posiada bardzo ciekawy dział download, który jest na tą chwilę wyłączony ze względu na pustki. Jeśli tylko zgromadzimy pliki, schematy natychmiast je włączam.
Jesli posiadasz jakieś zrób ku temy jeden temat, wklej linki do nich. Jak sie trochę zbierze poukladamy to w uruchomionym downloadzie.
Jesli posiadasz jakieś zrób ku temy jeden temat, wklej linki do nich. Jak sie trochę zbierze poukladamy to w uruchomionym downloadzie.
- Rafalski82
- Forum Audi 80

Myśle że mógłby być taki temat przyklejony i kontynuowany przez innych użytkowników.
Co moderator o tym myśli?
viewtopic.php?t=50
Co moderator o tym myśli?
viewtopic.php?t=50
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Wiem i rozumiem to, jednak w tej fazie tj promowania i reklamowania forum jest to niezbędne. Chodzi o pozycjonowanie forum.cobra pisze:troszkę deneruwje mnie to że przy kazdym dziale jest tytuł ost tematu.... przez to staje się forum mało czytelne... taka jest moja opinia
Znam się trochę w tej dziedzinie. Roboty Google i innych wyszukiwarek znakomicie to indexują. Jesli bedziemy już wysoko wypozycjonowani, a obiecuje, ze tak będzie, oraz powiekszy się nasza ekipa obiecuję, że to wyłączę.